Allround zet de zorg in het zonnetje!

Onze leden in de zorg

We zijn super trots op onze fantastische leden die in de zorg werken. Wij willen ze een geweldige dag aanbieden op zaterdag 19 juni, waarin we ze in de watten leggen.

Het dagprogramma zal in het teken staan van Yoga en ontspanning.

Werk je in de zorg, heb je in je werk dagelijks te maken met COVID en ben je lid van Sportcenter Allround? Laat dan hieronder je gegevens achter. Als je bent aangemeld ontvang je later meer informatie over je dagprogramma. 

Maand gratis sporten voor onze buren van het Reinier de Graaf Gasthuis

Sportcenter Allround staat voor vitaliteit. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, spierkrachtverlies en andere leefstijl gerelateerde aandoeningen spelen we een belangrijke rol. Wij ontlasten daarmee de zorg en geven zorgprofessionals de ruimte en lucht om te doen waar ze goed in zijn. Juist nu is het ook belangrijk dat zorgmedewerkers verantwoord bewegen, gezond eten en ontspannen.

In samenwerking met de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra) willen we de ziekenhuismedewerkers van het Reinier de Graaf Gasthuis die actief zijn op de Intensive Care, acute opname afdeling, spoedeisende hulp en Covid-afdelingen bedanken voor hun bovenmenselijke inspanningen in het Corona jaar. Het ziekenhuispersoneel verdient juist nu applaus en een steuntje in de rug. Wij willen hen dat op deze manier graag geven.

Onder het motto ‘Fit in de Zorg’ bieden we ziekenhuismedewerkers die geen lid van zijn van Sportcenter Allround één maand gratis sporten aan!
Op 12 mei aanstaande krijgen eerdergenoemde ziekenhuismedewerkers van het Reinier de Graaf Gasthuis een vitaliteitsvoucher welke te besteden is bij Sportcenter Allround. Ben je geen lid van Sportcenter Allround en wil je gebruik maken van onze actie ‘één maand gratis sporten’? Klik dan op DEZE LINK.

Naast één maand gratis sporten zijn ziekenhuismedewerkers van het Reinier de Graaf Gasthuis ook van harte welkom op zaterdag 19 juni.

Lieve, geweldige zorgmedewerkers: dank jullie wel!

1 gedachte over “Allround zet de zorg in het zonnetje!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *