Allround Healthy & Fit Programma: doe je mee?

Wil jij je gezonder, slanker en relaxter voelen? Doe dan vanaf 24 februari mee met ‘Allround Healthy & Fit’ en werk samen met ons aan een gezonde lifestyle!

Leer hoe je betere keuzes maakt

Lifestyle gaat over meer dan voeding en afvallen. Bijvoorbeeld ook over optimaal bewegen, omgaan met stress, verbeteren van je slaappatroon en mindset. Je wordt je bewust van de (onbewuste) keuzes die je maakt in je leven, hoe je omgaat met je emoties en gedachtes. Leer zelf weer de verantwoordelijkheid te nemen zodat je echt in balans komt en blijft. Je lijf zal je erg dankbaar zijn en als resultaat een Healthy & Happy You! Dat straal je uit.

Een programma van 12 weken

Ons programma hebben we nu meerdere keren met verschillende groepen mogen doorlopen. We zijn razend enthousiast en trots op het programma. Je krijgt alle informatie én begeleiding die je nodig hebt om op een gezonde manier je doelen en (optioneel) je ideale gewicht te bereiken.

Hoe werkt het?

Uit ervaring weten we dat je veel meer kans op succes hebt met dit programma als je contact hebt met anderen die met hetzelfde bezig zijn. Daarom maak je deel uit van een groep, ga je elkaar regelmatig zien en gezamenlijk sporten bij Allround. Hier is ruimte voor jouw vragen, het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers. Op deze manier motiveren, helpen en ondersteunen jullie elkaar en zal er een hechte groep ontstaan.
Iedere twee weken krijg je via de mail toegang tot nieuwe video’s waarin je alle informatie krijgt die je nodig hebt om gezond af te vallen en je leefstijl te veranderen. De video’s kun je terugkijken waar en wanneer je wilt. Dat alles doe je met de deskundige begeleiding van onze lifestylecoaches Mariska & Marion, die zelf als geen ander weten hoe je je mindset kan ombuigen en je leven kunt veranderen.

Wil je alvast een voorproefje?

Volg de gratis Starterskit Gezond Slank!

In deze starterskit leer je wat de zeven basis principes zijn van je gezond gewicht verliezen en je lichaam in balans brengen. Hij bestaat uit verschillende korte video’s met heldere uitleg en tips om je op weg te helpen.

De starterskit werkt hetzelfde als het totale programma en je krijgt een beeld van wat je kunt verwachten. Ben je enthousiast na het volgen? Dan is dat een teken dat dit echt iets is voor jou!

Wat vonden anderen ervan?

Benieuwd hoe de vorige Allround deelnemers het hebben ervaren?
“Ik heb veel geleerd over gezond eten en afvallen. Het bijzondere aan deze methode is dat je geen honger hebt, sterker nog, in het begin weet je niet waar je al dat eten moet stoppen. En ik ben uiteraard een paar kilo kwijt geraakt.”- Arjan

“Mariska heeft echt heel veel kennis die ze vol enthousiasme overbrengt. Hierdoor wordt een gezonde levensstijl krijgen en houden opeens veel makkelijker! Haar duidelijke lesstof en voorbeelden komen echt binnen.” – Marja

“Het ging voor mij om een gedragsverandering qua eten en leefstijl. Dit is meer dan gelukt dankzij de theorielessen van Mariska. Dat ik ook nog 10 kilo ben afgevallen is mooi meegenomen.” – Joke

Doe je mee?

Start: Vrijdag 24 februari 2023 (week 8)

We komen bij elkaar op de volgende data:
Vrijdagavond 3 maart
Vrijdagavond 17 maart
Vrijdagavond 7 april
Vrijdagavond 21 april
Vrijdagavond 5 mei
Vrijdagavond 19 mei

Naast de groep sessies heb je de mogelijkheid om iedere vrijdagavond met jouw groep samen (extra) te sporten.

Let op! Dit programma vraagt een extra tijdinvestering van jou, naast de sportmomenten en de roep sessies, van circa 2 uur per week. Dit is nodig om het programma succesvol te doorlopen en voor jezelf het maximale eruit te halen. We zijn dus op zoek naar gemotiveerde deelnemers die echt graag met ons aan de slag willen! 

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.
Kosten: € 149,- euro

Inschrijven en meer informatie:

Wil jij je lifestyle en mindset écht veranderen? Laat hieronder je gegevens achter.

Heb je vragen over het programma of wil je even met ons overleggen of dit bij je past? Neem dan contact op met Marion 06-12160536, Mariska op 06-52 39 82 91 of stuur een mailtje naar Jeffrey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *