You’ll never walk alone: een heel bijzonder Wandelevent

Loop jij mee?

Geld ophalen voor kankeronderzoek: het was Jan Alsemgeest zijn grote passie. Hij organiseerde in 2019 voor het eerst het wandelevenement ‘You’ll never walk alone’. De tocht van 10,5 kilometer door Midden Delfland startte bij  Sportcenter Allround. Ruim 160 deelnemers legden per persoon minimaal 5 euro in, resulterend in 1145 euro voor het goede doel.

“Een prachtig bedrag. Ik voelde me vereerd dit wandel-event te mogen organiseren,” glunderde Jan na afloop van het evenement

Col du Tourmalet

Vlak daarna zou hij met Team Westland  afreizen naar Frankrijk om de befaamde Col du Tourmalet te beklimmen voor het goede doel. Helaas mocht het niet zover komen, want Jan overleed voor het evenement aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Dit jaar vervullen vijf familieleden van Jan, zijn droom. Samen met Team Westland verschijnen ze op 6 oktober in de Franse bergen om deel te nemen aan de klim. Wederom om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Net als in 2019, gaat het bijzondere You´ll never walk alone- evenement hieraan vooraf.

Informatie

Op zondag 12 September organiseren we vanaf Sportcenter Allround een wandeling van 5 of 10 kilometer door het prachtige Midden Delfland. Je mag zelf weten aan welke loop je meedoet. Onderweg krijg je natuurlijk ook nog een heerlijke versnapering aangeboden op een verrassende locatie. 

Start/finish: Sportcenter Allround, Zuidhoornseweg 6a, 2635DJ, Den hoorn

Starttijd: tussen 09.30-10.30 uur

Inschrijfgeld: €10 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar €5 euro. Contant betalen op de dag zelf.

Er is een donatie box aanwezig indien u meer wilt geven.

Schrijf je hieronder in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *