Sporter in the Spotlight: Gijs

Sportcenter Allround biedt meer dan alleen groepslessen. Zo hebben we net het Fitness Only-abonnement gelanceerd, een ideaal lidmatschap voor de individuele sporter.  Dat Gijs van Adrichem weleens in de krachtruimte te vinden is, kun je wel zien. Deze maand laten we deze krachtpatser aan het woord in Sporter in The Spotlight!

 

Sportschool met karakter en sfeer

Mijn naam is Gijs van Adrichem, 29 jaar en ik kom uit Den Hoorn. Ik ben tuinder van beroep en ben huidig werkzaam als teeltman in de Phalaenopsis (Orchidee).

Ik ben 5 jaar geleden bij Allround terecht gekomen omdat ik een sportschool zocht waar ik zelfstandig kon trainen.  Allround was en in de buurt en had het imago van sportschool met een dorps karakter en een normale sfeer. Om deze reden ben ik hier gaan trainen.

In het begin trainde ik nog omdat ik fanatiek Rugby speelde en daar minder blessures voor wilde en dus sterker/fitter wilde worden. Ondertussen speel ik geen rugby meer maar is de sportschool een verslaving geworden, die ik graag 6 keer per week vervul.  

Individuele krachttraining

Ik doe alleen maar individuele kracht training. Ik kan ondertussen prima mijn eigen trainingsschema`s maken en mezelf motiveren om elke training vol gas te geven. Trainen is voor mij ook het rust-/relaxmoment van de dag. Lekker zelf met eigen herrie/muziek op mijn koptelefoon een uurtje vol gas beuken zonder te veel gepraat of bemoeienis van anderen. 

De nieuwe fitnessruimte in de tennishal is helemaal super. Er staan voldoende apparaten en mogelijkheden om een mooie gevarieerde training te kunnen maken. Verder is het heerlijk ruim opgezet!

Lekkerste moment 

Ik vind sporten het lekkerste moment van de dag. Elke dag proberen naar je lichaam te luisteren, alles eruit proberen te halen en de beste versie van jezelf te zijn. Verder merk ik dat ik veel meer energie heb door het sporten en een constant doel om aan te werken.

Ik vind het erg prettig om ergens te sporten waar een leuke en normale sfeer hangt. En dit is er altijd geweest bij Allround in de jaren dat ik er sport. Iedereen is aanspreekbaar, behulpzaam en netjes. Zowel de werknemers als bezoekers. De sfeer en mensen maken het elke dag een mooie ervaring. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *