POWER ROW, de les die je moet proberen

Toe aan een nieuwe challenge waarbij je conditie en kracht in een hoog tempo verbetert? Power Row is een hoge intensiteits training waar het complete lichaam wordt uitgedaagd. Tijdens deze drie kwartier durende les, wordt het uiterste van de deelnemers gevraagd op het gebied van kracht, cardio, spierconditie en –controle.

Power Row een full body workout.

Power Row is een full body workout, geen enkele spier blijft ongemoeid. Diverse cardio beproevingen op gloednieuwe Concept II rowers worden gecombineerd met de meest effectieve oefeningen met Kettlebells en lichaamsgewicht.

Ervaringen met Power Row

De deelnemers aan Power row werken in verschillende fasen. Iedere fase brengt een eigen challenge met zich mee. Sprints, intervallen, lange afstanden, krachtoefeningen, core-training: alles komt voorbij.

Power Row is een zware training, maar dat betekent niet dat JIJ niet mee kan doen! De les is namelijk zo ontworpen dat ieder niveau kan deelnemen. Bekijk de ervaringen van een van de deelnemers.

Probeer Power Row gratis uit.

Ben jij resultaatgericht en niet bang om te zweten, ga dan de Power Row uitdaging aan! We zien je binnenkort in Studio Dynamic!

Wil je meer weten? Informeer bij één van onze medewerkers. We helpen je graag verder om jouw doelen te behalen! Of probeer het zelf eens. Vraag een gratis proefweek aan.