Nieuwe dimensie in training, voor iedereen!


Vol trots presenteren we onze nieuwe krachtapparatuur!

De mogelijkheden op trainingsgebied evolueren constant. Sportcenter Allround evolueert mee. Vol trots presenteren we vanaf vrijdag 15 februari de nieuwe lijn krachtapparatuur van Keiser Fitness USA. Deze apparaten bieden veel meer mogelijkheden dan de ouderwetse machines, waardoor er effectiever en veiliger getraind kan worden met betere resultaten.

Beter trainen

Door de nieuwe weerstandstechnologie is er -in tegenstelling tot de oudere apparatuur- geen schokbelasting op spieren, bindweefsel en gewrichten. De weerstand is fijner af te stemmen op de gebruiker, waardoor vermogen, kracht en snelheid op een ultieme manier opgebouwd kunnen worden.  Daarnaast maakt deze techniek de machines ook uitermate geschikt voor revalidatie.

Kom het ervaren

Onze instructeurs zullen vanaf de lancering voor je klaar staan om je van alle info te voorzien en je onze nieuwe aanwinsten te laten ervaren.

En als we je een geheimpje mogen verklappen: we zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe uitdagende groepstraining die vanaf maart met onze nieuw Keisers zal worden gegeven!