MEET THE TRAINERS: JOËLLA en CHARELL

Hou je van lol, dansen en gezelligheid en wil je tegelijkertijd een top cardio-workout? 

 

Stap dan eens een les van Joëlla en Charell binnen! Deze twee toppers werken beiden ongeveer vier jaar bij Sportcenter Allround, en vertellen vandaag samen over hun favoriete training: ZUMBA.

1. Jullie hebben een bijzondere sportieve connectie. Vertel daar eens wat over?

Wij kennen elkaar via de sport. We hebben elkaar ontmoet in een groepsles. Charell gaf op dat moment zelf ook groepslessen en Joëlla is als deelnemer die lessen mee gaan doen. Niet veel later is Joëlla ook cursussen gaan volgen en zo het vak van Sport Instructrice ingerold.

2. Zumba is helemaal jullie ding. Wat is er zo leuk aan?

Het is een top cardioworkout die voor iedereen te volgen is en waarbij de deelnemers met een glimlach de zaal verlaten.

3. Hoe zijn jullie zelf met Zumba/ fitness in aanraking gekomen?

Een aantal jaren geleden toen Zumba net opkwam, heeft Charell op verzoek van de sportschool waar ze toen werkte een cursus gedaan en is vervolgens Zumba les gaan geven. Joëlla is haar in haar voetsporen gevolgd en zo zijn we op een gegeven moment samen les gaan geven.

4. Jullie geven altijd met zijn tweeën les. Wat voegt dat toe?

Het voordeel is dat we twee keer zoveel energie kunnen overbrengen op de deelnemers en ook de mogelijkheid hebben om opties goed te laten zien.

5. Wat kunnen leden verwachten als ze bij jullie les binnenstappen?

Veel lol en gezelligheid, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden!

6. Wat maakt Allround bijzonder?

Het maakt Allround bijzonder dat er een gevoel van eenheid heerst. Eenheid tussen het personeel maar ook zeker in de groepsles onder de deelnemers. Dat maakt dat iedereen elkaar helpt en wij als instructeurs hier met veel plezier les kunnen geven.

Joëlla en Charell geven iedere zaterdag Zumba, en dansen daarnaast elke dinsdag het dak eraf met SH’BAM! Doe gezellig mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *