Meet onze trainer Walter

In deze rubriek vertelt een trainer iedere maand wat over zichzelf en de club. Walter bijt het spits af!

Persoonlijke info:

Mijn naam is Walter Vieveen ben 23 jaar oud en woon in Den Hoorn. Mijn hobby’s zijn Fitness, voetbal en een drankje doen met vrienden.

Wat doe je allemaal bij Allround?

Ik werk bij allround als Fitnessinstructeur, Personal trainer, Baliemedewerker en Barmedewerker (Erg Allround dus). Ik geef beneden de lessen Circuit, Metcon Strength, HIIT en Start 2 Train. Boven geef ik RPM op donderdagavond 20:45.

Welke les moeten leden echt eens proberen?

Een les die ik iedereen aan kan raden is de Circuit training. In deze training leer je tot in de kleinste details de juiste technieken van een oefening. Dit gaat de leden weer helpen om betere resultaten te boeken bij de rest van de lessen.

Waarom train je zelf?

Zelf train ik om fit te blijven. Mijn eigen technieken te verbeteren, en mijn eigen lichaam sterker te maken. Ik vind het leuk om mijzelf uit te dagen met niet alledaagse oefeningen en mijzelf daarin te verbeteren. Ik train ook omdat ik na elke training weer een voldaan gevoel heb.

Wat maakt Allround bijzonder?

Allround is bijzonder omdat er voor ieder lid of iedere doelstelling een bijpassende training of groepsles is. Dit houdt dus in dat iedereen onder goede begeleiding aan zijn of haar doelstelling kan werken. Dit zorgt voor een fijne sfeer binnen de sportschool.
Wat Allround ook bijzonder maakt is dat Marc en Leon, net zoveel op de werkvloer te vinden zijn als iedere andere medewerker en hierdoor dus meemaken wat er binnen hun bedrijf allemaal speelt.

Noem een memorabel moment bij Allround?

Het uitvoeren van de Obstacle run op zaterdag 16 Juni 2018. Dit evenement heb ik zelf georganiseerd en is uiteindelijk een succes geworden. Het weer zat mee en de deelnemers waren erg enthousiast. Dit was voor mij zeker een memorabel moment.