De BBB-avond: wat een feest!

Bier Ballen & Barbeque

 

Het bier vloeide rijkelijk, de BBQ gloeide rood en de ballen vlogen alle kanten op. De BBB-avond van Sportcenter Allround op 8 februari  was een geweldig succes!

 

Na de Highland Evening met whiskey en de Wijn Yoga, vonden we het tijd voor een bourgondische bier avond. Na lang brainstormen kwamen we op het idee voor de “BBB avond”: Bier, Ballen en BBQ.

 We zochten in de voorbereiding de lokale topslijter Bas Berkhout op voor een gespecialiseerde drankselectie. Bas nam op de avond een assortiment aan speciaal biertjes mee die de mensen konden proeven. Goedgekeurd? Dan kreeg je een heel glaasje voorgeschoteld. Het bier viel in hele goede smaak en vloeide rijkelijk.


Bierspelletjes

Gedurende de avond kon iedereen meedoen aan verschillende spelletjes. Zo hadden we ballen darts, tafel voetbal, Steffie stuntpiloot, boogschieten en bier-pong. Je kon bij elk spel iemand uitdagen, en als je won, kreeg je een fiche van je tegenspeler. Iedereen startte met 5 fiches en degene die aan het einde van de avond de meeste fiches had, was de winnaar. Na een hoop onderlinge wedstrijdjes en veel lol had Vincent Wilmer de meeste fiches verzameld. Hij won een heerlijk bierpakket.

Naast alle spelletjes was er ook nog een Pubquiz  met vragen over van alles en nog wat. Na 40 vragen kwamen Paul van Solm en Peter van Geel als winnaars uit de bus met 31 goede vragen. Ze kregen van allebei een cadeaubon te besteden bij de Topslijter Bas Berkhout.


200 WORSTEN

Voor het boogschieten hadden we 20 blikken nodig. Waar haal je nou 20 lege blikken vandaan? Knakworsten! 200 Stuks om precies te zijn. Je gelooft het niet, maar ze zijn nagenoeg allemaal opgegaan. Daarnaast had onze eigen masterchef Marc heerlijke broodjes hamburger klaarliggen op de barbecue. Iedereen ging met een gevulde maag weer naar huis.

 Tijdens deze avond bleek maar weer eens dat Sportcenter Allround meer is dan alleen een plek waar je een sportlesje komt doen maar ook een plek is waar je met je sportmaatjes ook een stukje ontspanning kunt beleven. De slijter Bas Berkhout beleefde de avond ook als zeer geslaagd, en we hebben meteen afgesproken dat er binnenkort een wijnproeverij op het programma staat. Hou onze updates dus in de gaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.