De Allround Oudejaars Conference

Sportcenter Allround 2019 - 2020

Het is alweer bijna tijd om het glas te heffen en te proosten op het nieuwe jaar, waarin we elkaar veel gezondheid, liefde en geluk wensen.

Voordat we zover zijn, wil ik met jullie in beeld en woord terugblikken op het afgelopen jaar, en vooruitkijken naar 2020. Noem het de Allround Oudejaarsconference.

door Marc Bonte

 

EVOLUTIE VAN DE FITNESS

Previous slide
Next slide

Een van de grootste veranderingen van het afgelopen jaar was zonder meer de Fitnesszaal. We hebben flink geïnvesteerd in de nieuwe Keiser-apparatuur, waar op een nieuw niveau getraind kan worden. We hebben een echte spierversterkende les op het programma gekregen die gebruik maakt van deze moderne mogelijkheden: Strength & Power.

Wat dacht je van de nieuwe cardiomachines van Matrix, die eind vorige maand binnen kwamen? Wat een gave trainingen kun je doen op de performance trainer. Vraag gerust onze instructeurs eens voor een demonstratie en uitleg. Al met al ziet de fitnesszaal er compleet anders uit. En als het een beetje meezit komen er nog voor het eind van het jaar nieuwe roeimachines bij om het plaatje compleet te maken.

De Circuit-les is uitgegroeid tot één van de populairste trainingen van Allround. We gaan het komende jaar hier nog meer kwaliteit en beleving aan geven met nieuwe machines en trainingsmethodes.

Ook op de bovenverdieping hebben we niet stilgezeten. In Studio Allround zijn we druk bezig geweest om het klimaat en geluid te verbeteren. Dit gaan we in het nieuwe jaar ook in Studio Dynamic doen.EVENEMENTEN

En dan hadden we natuurlijk al die geweldige activiteiten waar we met brede glimlach op terug kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld eens terug aan de wijn yoga, waar de hapjes en wijn nog maar net op tijd arriveerden. Of de Ouder en Kind-dag waaruit de Kids Crossbox- les is uit ontstaan. De eerste Outdoor dag op de Loons en Drunense duinen, de Ladies Night, Release-parties, Dart-kampioenschappen en ga zo maar door.  De Allround Obstaclerun krijgt volgende zomer trouwens een spectaculair vervolg, dus houd onze agenda in de gaten voor dit evenement en nog vele anderen in 2020!

Afbeeldingsresultaat voor five starsNaast al deze ontwikkelingen, heeft het hele team hard gewerkt om onze klant tevredenheid omhoog te krijgen. Dat is zeker gelukt. We zijn op de ranglijst van Best in Test naar de tweede plaats gestegen. Dit komt door jullie reviews die via de online enquêtes zijn binnen gekomen. Dank daarvoor. Uiteraard willen we naar nummer 1, dus we gaan er in 2020 alles aan doen om jullie nog meer het vijf-sterren gevoel te geven. Tips zijn van harte welkom, mail me op marc@sportcenterallround.nl

We gaan met z’n allen een prachtig nieuw en sportief jaar tegemoet. Ik wens iedereen een onwijs fijne december maand waarin je natuurlijk lekker blijft sporten. Dan hoeven die goede voornemens in januari ook niet te zwaar te wegen.

Groet Marc

1 gedachte over “De Allround Oudejaars Conference”

  1. Ben zo blij dat ik hier kan en mag sporten ?? Ze maken het verschil met andere sportscholen door vertrokken te zijn bij hun leden en van alles te organiseren buiten het sporten om. Ik zou wel iedere dag buiten willen sporten, daar zou voor mij die laatste stap naar de nummer 1 liggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *