Wat is er allemaal veranderd in 2018

Kleine veranderingen vallen vaak niet op. En ongemerkt is er daarom veel veranderd en verbeterd. Van nieuwe sportzalen, apparatuur, schilderen tot inrichting van de lounge. Wat is jou allemaal opgevallen? Bekijk alle veranderingen!

Fitnesszaal

“Fitness is niet leuk”, hoor je vaak. Een stelling die wij begrijpen maar beslist niet delen. Fitness is geweldig, als je het maar regelmatig vernieuwd. Om het resultaat en plezier te vergroten hebben we circuittraining en functioneel trainen geïntroduceerd. Hierdoor ontstaat er veel meer individuele aandacht. In individuele aandacht willen wij uitblinken. En vrij bewegen is naast veel leuker ook veel effectiever, mits goed begeleid.

Krachtruimte

Al in het begin van dit jaar is de krachtruimte verplaatst en verbouwd. Hierin wilden we de sportbeleving en mogelijkheden volledig afstemmen op de groep die zelf zijn programma samenstelt.

Dynamiczaal

Door het verplaatste van de krachtruimte ontstond ruimte voor de Dynamics zaal. Hierin verzorgen wij nieuwe groepslessen zoals: Broga, boksen en ook Power Row. Dit laatste is een concept waarin elke spiergroep getraind wordt met behulp van de roeimachine.

In het najaar gaan we hier weer ook weer onze groepsles MamaFit Power organiseren.

Schilderen en onderhoud

Je hebt Leon vast wel gezien in verf outfit. Alles is onder handen genomen. Zelfs op het herentoilet is het tegenwoordig sfeervol.

Sauna en ontspanning

De sfeer was ons een doorn in het oog. Na inspanning volgt ontspanning. Hierin is een sauna en relaxruimte van belang. We hebben het eens lekker opgeknapt.

Lounge

De gehele sfeer in de barruimte willen we transformeren naar een meer huiskamer gevoel. De zitjes, stoelen, lampen, alles is aangepakt. Ook is er sinds kort de bibliotheek. (zie foto) Leen gerust een boek van ons, als de titel je aanspreekt.

Digitaal reserveren

Onze meest recente vernieuwing is digitaal reserveren. Je kunt nu 24 uur voor aanvang je groepsles naar wens reserveren. In de kiosk kun je dan bij binnenkomst je ticket printen.