#WALKINGALLROUND

Hoeveel uren/minuten zet jij op het bord?

Na #runningallround kon de wandel-variant natuurlijk niet uitblijven! 

Bij deze introduceren we: #WALKINGALLROUND

Het doel: met z’n allen zo veel mogelijk tijd lopen in de periode dat we gesloten zijn.

Stap 1: Hou je sportieve inspanning bij, en stuur ons het resultaat  in het formulier hieronder.  Als je vaak wandelt, kun je de tijd die je hebt gelopen ook opsparen en bijvoorbeeld wekelijks doorgeven! 

Stap 2: Tag ons in je wandel foto op Facebook of Instagram, of mail ons je wandelfoto, strava-screenshot, of andere leuke beelden waarop te zien is dat JIJ meedoet aan #WALKINGALLROUND! 
We schrijven je naam en je minuten bijdrage op het grote bord in de sportschool. We kunnen alvast verklappen dat we er een leuke win actie aan koppelen. Wat dat precies is, houden we nog even geheim!
Hoeveel uren en minuten denk je dat we we met z’n allen halen?!
  

Hoeveel heb jij gelopen?

 

Veiligheid

Neem elke keer dat je erop uittrekt de adviezen van de overheid in acht! Veiligheid is ontzettend belangrijk, dus let op jezelf en op elkaar en houdt voldoende afstand!
 
Heel veel plezier en succes!

1 gedachte over “#WALKINGALLROUND”

  1. Huub v/d zalm

    Ik wandel alleen door bossen/ heide/ zandverstuivingen, dit lijkt veel moeilijker dan op asfalt lopen , omdat ik niet meer naar het circuit kan bij allround loop ik elke dag ca 10 km per dag ik verblijf op dit moment op de Veluwe waar ik overdag niemand tegen kom sportieve groet Huub van der zalm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *