VIP-jubileum Sportcenter Allround

'Minimaal een dikke tien'

Het blijft een speciaal gevoel. Sportcenter Allround zit inmiddels dik tien jaar op de nieuwe locatie, en ruim 400 leden zijn 10 jaar of langer lid. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

Om onze waardering voor deze VIP’s te laten blijken, wilden we iets speciaals doen. Op zaterdag 11 januari zetten we daarom al deze leden flink in het zonnetje. 

Vanaf een uurtje of 4 was iedereen van harte welkom. We wilden iedereen persoonlijk welkom heten met een hartelijk woord en een welkomstdrankje. Dit duurde wat langer dan we voorzien hadden. Wat een opkomst. Al snel stond er een behoorlijke rij bij de ingang.  We voelden ons zeer vereerd en lichtelijk gestrest tegelijk. Misschien lag dit ook aan onze blitse smokings die net even wat anders zitten dan onze comfortabele sportkleding.

 

HET LANGST

Nadat onze handen ietwat kreupel aanvoelden na de honderden ferme handdrukken die we hadden gekregen, begonnen we met het programma. Een bijzonder item daarop, was de verrassing voor twee leden die het langst lid zijn. Deze eervolle titel gaat naar Anita van den Akker en Rob Peeters .

 

Voor hun inschrijving moesten we helemaal terug naar 1991. Dat jaar openden Leon en ik in Schipluiden ‘Fitline’, de voorloper van Allround. Op de Zomerfeesten konden de mensen zich inschrijven, een maand voordat we open gingen. Anita en Rob waren dus al lid voordat onze eerste sportclub opende! Hoe bijzonder is dat? Met trots konden we het compleet verraste duo een cheque overhandigen met de waarde van een jaar gratis sporten.


GEZELLIGHEID OP Z’N ALLROUNDS

Tijdens de gehele middag passeerde een breed scala aan memorabele gebeurtenissen en ontwikkelingen van de afgelopen 28 jaar de revue. Het harde gelach en de vele ‘oh ja- exclamaties’ maakten duidelijk dat de geschiedenis van Allround nog heel sterk leeft op de club. Wat was het leuk om samen al die leuke activiteiten terug te halen en te zien hoe we er toen als broekies uitzagen.

Het is een uiterst geslaagde middag geworden. We vonden het fantastisch om dit met jullie en vooral dankzij jullie te kunnen doen en kunnen niet wachten op het volgende jubileumfeestje! 

En laten we dit jaar vooral nog meer mooie herinneringen creëren. Bourgondische gezelligheid op de BBB-avond op 8 februari, en de outdoor middag op 22 maart waar we lekker gaan wandelen, fietsen en rennen in het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Kom erbij, dan hebben we nóg meer om over te lachen bij ons volgende jubileum.

2 gedachten over “VIP-jubileum Sportcenter Allround”

 1. Anita vd Akker

  Het was heel leuk en ook wel bijzonder om deze gebeurtenis mee te mogen vieren.
  En dat ik dan ter overstaan van zoveel mensen in het zonnetje werd gezet met een giga mooi kado kwam als een verrassing. Bijdeze wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken daar voor, voel me zeer vereerd.
  Gr Anita

 2. Ik kon er helaas onverwachts toch niet bij zijn! Maar weet dat ik zeker aan jullie gedacht heb en met jullie mee proost!
  Wat een prestatie en nog steeds geweldig om lid te mogen zijn!
  Het volgend jubileum ben ik er wel bij hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *