MEGA RELEASE 2020: Wat was het gaaf!

'Dit was MEGA!'


Grootste Pump-release ooit bij AllroundNog nooit eerder was de naam ‘Mega Release’  zo treffend. Met 130 Bodypumpers in de Tenniszaal, beloofde het de grootste releaseparty in onze geschiedenis te worden. 

De druk lag bij de organisatie best hoog. Na de annulering van de eerder geplande party van de vorige releases Pump en Attack, wilden we op vrijdag 10 januari groots uitpakken. Al vrij snel werd het duidelijk: dit wordt mega.

Het regende aanmeldingen. Dat toverde bij organisator Jeffrey Strang een brede glimlach op zijn gezicht. “Het was echt mooi om te zien, de mailtjes bleven maar komen. We konden niet anders dan er een groot succes van maken!”

Die glimlach werd in de aanloop naar het evenement zo nu en dan wel op de proef gesteld. De reeds geplaatste bestelling voor 100 sets aan barbells, gewichten en steps bleek zowaar veel te krap. Jeffrey: “In de laatste week bleven de aanmeldingen binnenstromen. Gelukkig konden we last minute nog 50 extra sets bij Les Mills bestellen.”

 

‘BEST VEEL, 130 STEPS’


Zoals dat wel vaker gaat, liet de daadwerkelijke levering tot het laatste moment op zich wachten. Niet alleen de  gewichten, maar ook het podium, licht, geluid en overige materialen kwamen pas op de dag zelf aan. “Toen het podium binnenkwam, had ik wel even een ‘YES-momentje’. Er gaat van alles door je hoofd. Dan komt er ineens 4800 kilo aan materiaal binnenrijden. Houdt de vloer dat eigenlijk wel? Ok, we zetten de steps wel alvast klaar. Wacht eens even, dat is nog best veel werk met 130 steps!”

Maar toen alles daadwerkelijk stond, was het een imponerend schouwspel. De mannen van het licht en geluid waren volop aan de slag en Jeff en zijn team gingen verder in de bar, “Daar moest natuurlijk ook nog van alles opgezet worden voor de afterparty!”

Nadat alle taken voor de middag waren afgestreept, was het tijd voor een korte pauze. “Om 19.00 uur kwamen we weer samen op de club om de laatste voorbereidingen te bespreken. Er waren best wat gespannen gezichten onder de
trainers,” bekent Jeffrey. Inmiddels kwam de enthousiast lachende deelnemersstroom gestaag op gang. 

 

BODYPUMP

 

Klokslag acht uur: ‘time to PUMP IT UP!’ En wie kon de aftrap beter verzorgen dan onze eigen Leon? De Bodypump-veteraan opende zoals hij dat al zijn lesjaren deed met de legendarische woorden: ‘BE SOMEBODY’. Voor heel wat deelnemers en trainers was het een nostalgisch moment. “Wees iemand!” voegde hij er zelf nog hartelijk aan toe.

De sfeer zat er meteen heerlijk in. Cathelijne deed daar nog een schepje bovenop met haar gepassioneerde warming-up. Yves, onze gast trainer uit België nam iedereen mee in een heerlijke flow, en Eva, Patricia en Anouk namen daarna het stokje over om er een onvergetelijke training van te maken.

Bodypump: wat was het geweldig.

 

 

BODYATTACK

De avond was nog niet voorbij. Na een leuk ballenspel waar prijzen te winnen vielen, was het de beurt aan de Body Attackers. National trainers Melissa uit Tilburg en onze eigen Maaike zetten de energieke lijn van de Pump-training voort, en bliezen op hun beurt het dak eraf. Nog een extra applausje voor alle bikkels die twee trainingen achter elkaar volbrachten! Uiteindelijk eindigde de training om 22.15. Moe maar voldaan, konden alle deelnemers terugblikken op een geweldige ervaring.

In de bar ging daarna het feest gewoon door. Onder de opzwepende beats van DJ Ajen gingen de voetjes van de vloer. Opfrissende smoothies en eiwitrijke shakes vlogen over de bar, om later gevolgd te worden door conventionelere feestdrankjes. En om deze unieke avond te vereeuwigen, werden leuke kliekjes geschoten in onze Photobooth. Deel in de comments jouw moment!

Het was een waanzinnig evenement. Sportcenter Allround wil alle deelnemers, organisatoren, trainers, op- en afbouwers, ondernemers en iedereen die heeft bijgedragen aan de Mega Release, hartelijk bedanken! Op naar de volgende editie!

1 gedachte over “MEGA RELEASE 2020: Wat was het gaaf!”

  1. Wat een super samenvatting van deze geweldige Megarelease. Ik heb genoten en kijk met plezier terug op deze sportieve avond….ennuhh bedankt voot de foto (‘s) ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *