Uitlenen materialen

De Allround uitleen-service!

Omdat we jou toch zoveel mogelijk willen blijven ondersteunen bij een gezonde leefstijl en voldoende beweging, stellen we een groot deel van ons fitness materiaal beschikbaar!

Deze week hebben we gemerkt dat er meer vraag is dan wij aan materiaal hebben waardoor we veel mensen moeten teleurstellen. Om iedereen een gelijke kans te geven hebben we een nieuw concept bedacht. De Sport’o’theek!.

De spullen kunnen worden geleend voor een periode van 7 dagen, zodat daarna iemand anders hier weer gebruik van kan maken.

De volgende materialen zijn beschikbaar:

Itemlijst

Items / Itemsets

Itemwaarde / Setwaarde

Bodypump set

2

Tube (groen / grijs)

1

Tube (Oranje)

1

Tube (Geel / Zwart)

1

Elastiek (Rood / Geel)

1

Elastiek (Zwart / Oranje)

1

Bootyband (Geel / Oranje / Groen)

1

Kettlebell (per stuk)

1

Spinning-Fiets

2

Roeimachine

2

Matje

1

Springtouw

1

Dumbell (per set van 2)

1

Barbell 30mm + 2 schijven & klemmen

1

Losse set van 2 schijven

1

X-CO Buisjes (per set van 2)

1

Slamball (3, 6, 9 of 12kg)

1

Energybag (6, 8, 10, 12, 16, 20kg)

1

Bosu-bal (halve bal)

1

Balance bal (hele bal)

1

Medicin (wall) ball 3, 6, 8, 10kg

1

Houten Boxen

1

Anders…

 

Hoe vraag ik materiaal aan?

Stuur een e-mail naar walter@sportcenterallround.nl, waarin je vermeldt welk materiaal je wilt komen ophalen. (maxmaal 3 items uit de bovenstaande lijst)

De huisregels:

 • Je kunt maximaal 3 items pp lenen;
 • De maximale leentijd van de materialen is 7 dagen, deze gaan in vanaf het moment waarop jij de bevestiging hebt gekregen om de bestelling op te halen;
 • Als je een bevestiging hebt om de spullen op te halen, heb je hier 2 dagen de tijd voor. Voorbeeld: maandag bevestiging is maandag of dinsdag ophalen, hierna vervalt je bestelling;
 • De spullen moeten op maandag voor 12:00 uur teruggebracht worden. Kun je die dag niet? Kijk dan of er een moment is om het eerder terug te brengen (m.u.v. de spinningfietsen);
 • De verhuur gaat vanuit de tennishal. Deze kun je betreden via de witte deur aan het terras. Zorg ervoor dat je altijd voldoende afstand van elkaar houdt. Veiligheid gaat voor alles;
 • Kom alleen! We proberen er voor te zorgen zo min mogelijk mensen tegelijkertijd op de club te hebben;
 • Je kunt pas een nieuwe aanvraag doen als je je oude geleende materiaal hebt teruggebracht.

Veel plezier ermee!

Haal je spullen op, en leef je uit! Als je je workout deelt op social media, vergeet ons dan niet te taggen! Zo kunnen we elkaar blijven inspireren!

Mocht het nou zo zijn dat de spullen die je wilt lenen niet meer beschikbaar zijn, kom je op de wachtlijst. Uiteraard word je op de hoogte gebracht als het materiaal weer beschikbaar is.

We blijven ons online les-programma uitbreiden, zowel live als op onze website. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen. Wij hopen dat we tijdens deze moeilijke tijden op je steun en begrip kunnen rekenen en dat wij je binnenkort weer in goede gezondheid in ons sportcentrum mogen verwelkomen. Je gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar nodig.

Met sportieve groet,

Team Allround

4 gedachten over “Uitlenen materialen”

 1. Hoi
  Is het mogelijk om voor 9 november 17 hoepels lenen voor een teamdag in Amsterdam oost

  Vriendelijke groet
  Esther Schuitema

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *