#RUNNINGALLROUND

Hoeveel KM zet jij op het bord?

We willen jullie natuurlijk blijven uitdagen om het beste uit jezelf te halen en het beste maken van deze rare tijd. Daarom zullen we constant met nieuwe sportieve initiatieven komen om jullie zo gezond en gemotiveerd mogelijk te houden.  

Bij deze introduceren we: #RUNNINGALLROUND. Het doel: met z’n allen zo veel mogelijk kilometers lopen in de periode dat we gesloten zijn. 
Je kunt hardlopen, maar ook wandelaars zijn van harte welkom om mee te doen! 
 

Stap 1: Hou je sportieve inspanning bij, en stuur ons het resultaat  in het formulier hieronder.  Als je vaak hardloopt, kun je de afstand die je hebt gelopen ook opsparen en bijvoorbeeld wekelijks doorgeven! 

Stap 2: Tag ons in je hardloop foto op Facebook of Instagram, of mail ons je hardloopfoto, strava-screenshot, of andere leuke beelden waarop te zien is dat JIJ meedoet aan #RUNNINGALLROUND! 
 
We schrijven je naam en je km bijdrage op het grote bord in de sportschool. We kunnen alvast verklappen dat we er een leuke win actie aan koppelen. Wat dat precies is, houden we nog even geheim! 
 
Hoeveel km denk je dat we we met z’n allen halen?! 
  

Hoeveel heb jij gerend?

 

Veiligheid

Neem elke keer dat je erop uittrekt de adviezen van de overheid in acht! Veilig trainen is ontzettend belangrijk, dus let op jezelf en op elkaar!
 
Ben je niet ervaren met hardlopen, maar wil je dat nu gaan oppakken en meedoen aan #runningallround?Bouw het dan rustig op!
 
Download HIER het trainingsschema voor beginners van Marc waarmee je toewerkt naar 5 veilige kilometers. 
 
Heel veel plezier en succes!

4 gedachten over “#RUNNINGALLROUND”

 1. Lizet van Schijndel

  Hoi SUPER -team Allround?

  Wat zijn jullie geweldig goed en leuk voor ons bezig zeg! ?Ik vind dat jullie hiervoor een héle dikke PLUIM verdienen, dus: hierbij ?!
  Ik ben al een poosje bezig om van sjokken via joggen weer bij hardlopen uit te komen??.
  Met dit initiatief, voel ik mij weer extra gemotiveerd!? Ik ga dus zeker meedoen!
  Keep up the good work;
  hopelijk weer tot spoedig ziens!
  Sportieve groet,
  Lizet van Schijndel

 2. Dag Team Allround,

  Is er ook een nieuwe tussenstand of update voor #RUNNINGALLROUND? Ik ben wel benieuwd hoe we er met elkaar voor staan ?!

  Sportieve groet,

  Thijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *