Sportfysio in Delft

Ben je op zoek naar een sportfysio in regio Delft? Breng dan een keer een bezoek aan Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft, want wij bieden sportfysiotherapie aan voor onze leden. Geef tijdens het eerste consult aan waar je last van hebt, of waar je aan wilt werken. Onze sportfysio uit Delft helpt je bij het genezen van de blessure door middel van sportfysiotherapie.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Plan een afspraak in bij onze sportfysio in regio Delft

Onze sportfysio in regio Delft helpt je als je een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten. Sportcenter Allround is een sportschool in Den Hoorn, nabij Delft, die sportfysiotherapie aanbiedt aan alle leden. Bij de sportfysio is het mogelijk om te sporten onder begeleiding. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat je je spieren niet overbelast. Daarnaast helpt de fysio je ook als je wilt afvallen. Overgewicht kan er namelijk voor zorgen dat je sneller geblesseerd raakt. Met voedingsbegeleiding en sporten kan je op een gezonde manier afvallen. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden bij onze sportfysiotherapie in regio Delft. Plan direct een afspraak in voor onze sportfysiotherapie in Den Hoorn, nabij Delft en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Volg sportfysiotherapie in regio Delft

Wil je sportfysiotherapie volgen in regio Delft? Als lid kan je terecht bij onze sportfysio in Delft. Bespreek een eventuele blessure die je hebt met de fysio. Er wordt een programma voor je samengesteld om de blessure te genezen. Als je vragen hebt, dan stel je die via het telefoonnummer 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!