Afvallen in regio Delft

Wil je afvallen met behulp van specialisten in regio Delft? Sportcenter Allround in Den Hoorn biedt professionele en intensieve begeleiding aan mannen en vrouwen die op een gezonde manier gewicht willen verliezen. Op jouw eigen tempo behalen we het doel dat je voor ogen hebt. Zo zit je binnenkort eindelijk weer lekker in je vel!

Wil je weten wat voor jou het beste advies is?
Doe de lidmaatschaptest

Op jouw eigen tempo afvallen in regio Delft

Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon is de sleutel tot succes bij afvallen; wij kunnen je hierbij helpen in Delft. Onze sportschool is gespecialiseerd in een gewichtsverliesprogramma. Je krijgt wekelijks voedingsadvies dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenlijstje en ondersteuning met behulp van een werkboek. Op deze manier zul je op verantwoorde wijze maar liefst een kilogram per week afvallen. Wil je nóg meer aan de slag? Schrijf je dan in voor een van onze groepslessen of kies voor personal training. Als je ook graag mentaal meer in balans wilt komen, dan zijn onze lessen body en mind perfect voor jou. 

Neem nu contact met ons op

De specialisten van Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, helpen je graag op een evenwichtige manier met afvallen. Zij luisteren naar jouw wensen en stellen jouw doelen voorop. Lijkt een afvaltraject van onze sportschool je wel wat? Of heb je nog vragen? In beide gevallen neem je contact op via 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!