Sporten met begeleiding in regio Delft

Wil je sporten met begeleiding in regio Delft of Rijswijk omdat je bijvoorbeeld een blessure hebt gehad? Kom dan nu langs bij onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk en ontdek of het begeleid sporten iets voor jou is. Je werkt samen met onze fysiotherapeut om een programma voor jou doelen op te stellen.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Ontdek nu het sporten met begeleiding bij ons in regio Rijswijk en Delft

Door te sporten met begeleiding in regio Rijswijk of Delft zorg je ervoor dat je spieren niet overbelast worden. Onze sportfysio zorgt ervoor dat er programma voor je wordt gemaakt waardoor je op een veilige manier kan sporten. Begeleid sporten bieden we aan bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk. Alle leden kunnen hier gebruik van maken. Het is namelijk altijd de bedoeling dat onze leden op een veilige manier kunnen sporten, zonder blessures op te lopen. Dit geldt voor alle leden, zo ook voor kinderen die bij ons sporten. We bieden verschillende jeugdlessen aan waarbij we kinderen leren hoe ze hun lichaam op een veilige manier kunnen trainen.

Begeleid sporten en nog veel meer bij ons in Rijswijk en Delft

Begin nu met begeleid sporten bij ons in Rijswijk en Delft en ontdek wat je lichaam allemaal kan. De fysio maakt samen met jou een schema, waardoor je op een goede manier kan trainen. Met dit schema bereik je snel je doelen. Daarnaast heb je wekelijks of maandelijks een afspraak bij de fysio om je voortgang te bespreken. Begin met sporten met begeleiding bij ons sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk en ontdek welke mogelijkheden we je allemaal te bieden hebben.

Probeer nu gratis

Wil je een gratis proefles volgen bij een van onze groepslessen? Meld je aan voor een gratis weekpas en ontdek of het iets voor je is! Je bent vrij om te komen wanneer je wilt. Als je vragen hebt, bijvoorbeeld over het reserveren van een van onze padelbanen, kun je deze stellen aan een van onze experts. Je bereikt ons ook telefonisch via 015 – 2578924, per e-mail via info@sportcenterallround.nl of via het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!