Mountainbiken

Altijd al willen leren mountainbiken?

Of zit je al een tijdje op de fiets, maar heb je zin in een nieuwe uitdaging? Doe dan mee met een onze mountainbike cursus die we minimaal twee keer per jaar starten. 

Mountainbike Clinics

Tijdens zes clinics leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. De clinics zijn altijd op zondag tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Specifieke doelen

Elke clinic heeft een specifiek doel voor ogen. Zo werk je de ene les aan klimmen en dalen, en de andere les aan schakelen en remmen. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn.De mountainbike cursus is een uitstekend kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. Iedereen is welkom en iedereen kan het leren.

De clinics starten vanuit Sportcenter Allround of op locatie. Na het volgen van deze cursus beheers je een hoop nieuwe technieken, waardoor je zelfverzekerd met je eigen mountainbike de weg op (of juist af) kan.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan de clinics? Schrijf je hieronder in!

Wil je eerst wat meer informatie? Laat dan hier even een berichtje achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Praktische informatie:

De cursusdata zijn: 

15 en 29 maart
5 en 19 april
10 en 17 mei

We verzamelen om 10.00 uur bij Allround of op locatie en zijn om ongeveer 12.00 uur weer terug.

De kosten bedragen € 52,50 voor leden van Allround en € 105,- voor niet-leden. Heb je (nog) géén mountainbike? Geen probleem, je kunt een fiets huren voor € 90,- voor de gehele clinic-serie

De cursus is vol!

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.