Mountainbiken

Altijd al willen leren mountainbiken?

Of zit je al een tijdje op de fiets, maar heb je zin in een nieuwe uitdaging? Doe dan mee met een onze mountainbike cursus die we minimaal twee keer per jaar starten.

Mountainbike Clinics

Tijdens zes clinics leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. De clinics zijn altijd op zondag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Specifieke doelen

Elke clinic heeft een specifiek doel voor ogen. Zo werk je de ene les aan klimmen en dalen, en de andere les aan schakelen en remmen. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn.De mountainbike cursus is een uitstekend kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. Iedereen is welkom en iedereen kan het leren.

De clinics starten vanuit Sportcenter Allround of op locatie. Na het volgen van deze cursus beheers je een hoop nieuwe technieken, waardoor je zelfverzekerd met je eigen mountainbike de weg op (of juist af) kan.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan de clinics? Laat dan hieronder je gegevens achter zodat we je kunnen benaderen bij de start van een nieuwe clinic!

Gratis weekpas

Als fit zijn of bewegen belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top