VOL: RPM Zomerhits 2020 + Lunch!

Update: We zitten helemaal vol!

In je mooiste zomeroutfit op de fiets op de lekkerste muziek. Heerlijk in de buitenlucht bij Sportcenter Allround, en dan ook nog eens na afloop een heerlijke lunch: hoe geweldig is dat?
 
Aanstaande zaterdag verzorgen Ernst en Jan de 2e editie van Zomerhitjes 2020 in RPM-formaat.
 

Bij goed weer fietsen we op het terras, op gepaste afstand (1.5m) van elkaar. Als het weer tegen zit, zullen we naar de tennishal uitwijken. Buiten en in de hal is er voldoende ruimte om dit binnen ons Covid-19 protocol te laten plaatsvinden. Dit alles om jullie weer eens als groep van 40 bij elkaar op een fiets te kunnen zien.

Dresscode: je mooiste zomeroutfit.

We starten zaterdag om 10:30 en het programma duurt ongeveer 1 ½ uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om weer een paar calorieën terug te winnen, met een lekkere saté-lunch, geheel verzocht van onze gastheer Leon en aangeboden door Sportcenter Allround. 

Jullie gewaardeerde lidmaatschap in deze bijzondere tijd is voldoende om mee te kunnen doen. De bar is zoals altijd op zaterdag sterk bemand door Floor en Maaike, dus dat zit wel goed.  

De XCO-ers, sluiten na een fijne les in de buitenlucht, bij de RPM-ers aan voor de lunch. Vanzelfsprekend ook in hun mooiste Hawai of andere zomer outfit.

Tot a.s. zaterdag. Nu alleen nog hopen op mooi weer.

*Update: we zitten helemaal vol. Je kunt je nog wel opgeven voor de reservelijst, of om gezellig mee te lunchen!

Meld je direct aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *