Ouder en Kind Dag, wat een feest!

OK2: De terugblik!

Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie niet uitblijven. 

Van 12.00 tot 16.00 uur waren er tal van activiteiten om aan deel te nemen. Crossboxing met Jeffrey, Tennis, Bootcamp met Siem, Kids Fit circuit met Cathelijne en Judo met Patrick in de leeftijden 5 tot en met 12 jaar. Dit jaar hadden we er nog een paar extra activiteiten bij:  tennis en onze uitgebreide spellen kermis!

Kermis

De eerste families meldden zich bij de balie voor hun activiteit. Bij binnenkomst kregen alle kinderen een score kaart. Deze kon worden gebruikt op de kermis. Op de kermis konden de kinderen hun lol op met de balonnenpomp-race, blikgooien, bibberspiraal en nog veel meer. 

Alle activiteiten op de spelenkermis werden begeleid door onze eigen Allround leden! Wat super gaaf dat we 10 vrijwilligers hadden die kwamen helpen op de spelenkermis. Zo konden wij ons focussen op de trainingen!

Ouder en Kind Trainingen

Bij Siem moesten de ouder en kinderen goed samen werken in het outdoor park. Een tiental oefeningen moesten ze trotseren voor de gouden medaille. Deze hebben alle kinderen natuurlijk gekregen voor hun uitmuntende inzet.

Bij Jeffrey leerden de kinderen bokstechnieken, zoals het maken van directe stoten, opstoten en hoekstoten. Tussendoor waren er tal van oefeningen om vooral de ouders lekker te laten zweten. Na de sessie waren de eerste kinderen zo enthousiast dat ze zich direct gingen inschrijven voor de Crossboxing kids en Teens.

Bij Patrick leerden de kinderen de basisprincipes van Judo. In leuke spelvormen met papa’s en mama’s werd er lekker gestoeid. Het verzorgen van de tennis clinic hadden we uitbesteed aan tennisschool de Rook. Ook hier waren de kinderen na het einde van de clinic weer een ervaring rijker.

Ook bij het Kids circuit spatten de zweet druppels er vanaf. 

Op naar de volgende!

Naast het harde sporten werd er vooral veel gelachen. Precies zoals we voor ogen hadden. Een dagje uit met het gezin. We kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *