Meet the trainer: Tessa

Tessa is een vaste waarde tijdens de lessen in de fitnesszaal en staat steevast aan het roer van de vroege Broga-lessen. Maar hoe is deze oorspronkelijk Amsterdamse trainer eigenlijk bij Sportcenter Allround terecht gekomen?

Jij en Sportcenter Allround, vertel eens?

Tessa van Roemburg, 27 jaar en woon inmiddels anderhalf jaar in Delft samen met Deevid. Misschien kennen jullie hem, haha. Toen ik hier net woonde, werkte ik fulltime bij een kleinschalige performance gerichte sportschool in Amsterdam. Deef was toen net begonnen bij Allround. Ik ben toen hier gaan trainen en kwam er al snel achter wat een bijzondere sportschool het is. Na een tijdje raakte ik betrokken bij het opzetten van de Broga-lessen en kreeg daarna het aanbod om meer te gaan doen.

Wat maakt Allround dan zo bijzonder?

BIj Allround gaat het om meer dan alleen sporten. Mensen zijn hier graag. Iedereen is hier gepassioneerd en geeft net dat beetje extra. Dat geldt niet alleen voor de leden, maar ook voor het personeel. Het is erg leuk om met zulke mensen te werken.

Heb je nog een leuke, gezonde tip voor onze leden?

Probeer meer groente te eten! Zelf eet ik zeker 500 gram groente op een dag. Het zit boordevol voedingsstoffen, en je kan er lekker veel van eten zonder dat je veel calorieën binnenkrijgt. Het helpt je stofwisseling op gang en je gaat je er echt beter door voelen. Een makkelijke manier om meer groente binnen te krijgen is door bijvoorbeeld een smoothie te maken. Patrick vertelt hier binnenkort meer over!