Crossboxing: Trek jij de bokshandschoenen aan?

Crossboxing is zonder twijfel één van de stoerste trainingen van Sportcenter Allround. In deze 45-minuten durende les worden elementen uit de bokssport gecombineerd met fitnessoefeningen. Denk aan een perfecte mix tussen flitsende combinaties, squats, voetenwerk, burpees, touwtjespringen en meer!

 

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.

Bij crossboxing is er geen fysiek contact

Behalve het maken van combinaties op elkaars handschoenen, is er geen sprake van fysiek contact. Wel komen klassieke boks technieken aan bod. Natuurlijk de verschillende stoten, maar ook technieken als slippen, duiken, en ontwijken, vormen een flinke fysieke uitdaging! Gooi dit in de mix met de beste fitnessoefeningen op het gebied van kracht en conditie, en een spetterende soundtrack, en we have a winner!

Speelse manier van uithoudingsvermogen.

Crossboxing is perfect om op een stoere, maar speelse manier uithoudingsvermogen, kracht en lichaamscoördinatie te trainen. De training is laagdrempelig in opzet, dus wees niet bang om eens een keertje mee te doen. Tijdens de training werken we veel met tweetallen, dus deze les is ook uitstekend geschikt voor stelletjes, of trainingsbuddies!

 

Meer weten?

[cpp_form id="891"]

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Sportcenter Allround te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

2 gedachten over “Crossboxing: Trek jij de bokshandschoenen aan?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *