Mylene Trainer Sportcenter Allround

Meet the trainer: Mylène

Een relatief nieuw gezicht bij Sportcenter Allround! Vertel eens wat over jezelf?

Even voorstellen.


“Hi! Mijn naam is Mylène Keizer en ik ben 20 jaar. Als kleine frummel was ik al spelend achter de bar en in de fitnesszaal van Allround te vinden.  Mijn echte kennismaking met het sportieve gedeelte, was toen ik danslessen ging volgen bij Maaike! Na een aantal jaartjes vol dans en plezier, ging ik toch kijken naar lesjes bij Allround en raakte in verliefd op Bodybalance.  Ik ben nu ongeveer een jaartje werkzaam bij Allround als groepslesinstructeur!  Begonnen met de zaterdagochtend BodyBalance en sinds kort ook de Yin Yoga erbij.”

Je werkt nu een tijdje bij Allround. Wat valt je
op aan de club?

“Ik heb een aantal van de lessen van Elles overgenomen, maar
ondanks dat de deelnemers zo gehecht waren aan haar, hebben ze me super
ontvangen. Daarnaast bouw ik ondertussen ook een nieuwe groep mensen op. Dit
vind ik heel leuk om te zien, want je krijgt een persoonlijke klik met de hele
groep! Je leert de mensen iedere dag beter kennen. En het zijn allemaal
toppers!”


Wat maakt yoga zo speciaal, en waarom zouden meer
mensen het moeten proberen? 

“Ik vind yoga een speciale manier van lesgeven/ volgen omdat er zoveel verschillende soorten zijn. De ene zoekt meer rust en mindfulness terwijl de ander meer stretch en/of beweging zoekt. Leuk ook dat Allround dit steeds meer aanbiedt. Voor veel mensen zou het mooi zijn om hun training te combineren met een yogales, maar het gaat er vooral om of je er zelf behoefte aan hebt, en jezelf openstelt voor wat een yogales kan betekenen voor jou. Twijfel je nog om een keer een lesje te proberen? Gewoon doen!! Een betere start dan met de nieuwe releases kan je niet hebben.”     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *