Buitenfitness in de buurt van Delft

Heerlijk buiten sporten kan in onze buitenfitness en gym in Den Hoorn, vlak bij Delft. We hebben allerlei toestellen en attributen beschikbaar om lekker buiten aan de slag te gaan. Uiteraard begeleiden onze instructeurs je graag en ondersteunen ze je bij verschillende uitdagende oefeningen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of ontdek ze met onze gratis weekpas!

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Onder begeleiding buiten sporten bij onze buitenfitness en gym in de buurt van Delft

Wist je dat buiten sporten in onze gym in Delft extra gezond is? In de buitenlucht maak je bijvoorbeeld extra vitamine D aan, wat zeer belangrijk is voor je immuunsysteem. Bovendien is het gewoon heel erg lekker om in de natuur bezig te zijn. Om deze redenen hebben we bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, een buitenfitness gecreëerd voor onze leden. De diversiteit aan toestellen en attributen en de aanwezigheid van onze instructeurs maken dat je alles uit jezelf haalt tijdens sportsessies in onze buitenfitness. Wist je dat je je bij ons ook kunt aanmelden voor buitensporten in groepsverband? We organiseren bijvoorbeeld hardlooptrainingen, mountainbikecursussen en XCO-Walking-/Running-sessies. Deze laatste training is met name erg populair als sport voor 50-plussers. Start nu met buiten sporten bij onze gym in Delft. Je kan ook bij ons terecht als je gebruik wilt maken van onze diensten als sportfysio.

Kom langs en ontdek het zelf

Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt ontwikkelen of gewoon gezond bezig wilt zijn: sporten is altijd goed voor je. Maak daarom kennis met de mogelijkheden die onze buitenfitness in Den Hoorn, vlak bij Delft, je biedt. Kom langs voor een kennismaking en vraag een gratis weekpas bij ons aan! Hiermee kun je een week lang bij ons in Delft buiten sporten in onze gym. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 015 – 2578924, het e-mailadres info@sportcenterallround.nl of het contactformulier.

Vragen? Neem contact met ons op!