Sporten voor kinderen in regio Delft

Sporten is belangrijk voor kinderen, schrijf daarom nu je kind in als lid bij onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft. Ze kunnen meedoen aan verschillende groepslessen, om er zo achter te komen welke sport ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden bij Sportcenter Allround.

Op zoek naar een sportschool die écht bij je past?
Kom Allround gratis uitproberen!

Sporten is belangrijk voor kinderen, volg nu een groepsles in Den Hoorn, nabij Delft

Bij onze sportschool in regio Delft bieden we verschillende jeugdlessen aan voor kinderen zodat ze kunnen sporten en ontdekken welke sport ze leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe populaire sport padel. Deze sport beoefen je met vier mensen. Het is een mix tussen squash en tennis. De sport is overgevlogen uit Spanje en wordt steeds populairder onder de jeugd. Om te ontdekken welke sport kinderen leuk vinden, is het in onze sportschool in regio Delft mogelijk om onder begeleiding te sporten voor kinderen. Zo kunnen kinderen zelf ontdekken welke sport het beste bij hen past.

Stel nu al je vragen

Heb je vragen over het sporten voor kinderen bij onze sportschool in regio Delft? Het is mogelijk om contact met ons op te nemen. Voor telefonisch contact, kun je bellen naar 015 – 2578924. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sportcenterallround.nl of vul het contactformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op!