TRainers Eva en Martijn Sportcenter Allround

Meet the trainers: Eva en Martijn

Ze delen geregeld het podium van Sportcenter Allround, maar ook daarnaast zijn Eva en Martijn een onlosmakelijk duo. Inmiddels getrouwd en gelukkige vader en moeder geworden van Mika!  Deze maand vertellen we over de drive van deze twee toppers, en over hun speciale sportieve connectie.

 Ze zijn beiden niet meer weg te denken uit de Les Mills lessen van onze club. Eva knalt wekelijks het dak eraf tijdens Bodypump en Bodyattack. Martijn is inmiddels opgeklommen tot national trainer SPRINT, en dat is te merken tijdens zijn spectaculaire lessen in Studio Cycle. Daarnaast geven ze allebei ook nog eens Grit en CXWorx.

 

De twee zijn geregeld op elkaars podium te vinden. Eva: “We hebben dezelfde lesgeefstijl en kunnen daardoor heel makkelijk afwisselen. Martijn is extreem fit en geeft ontzettend goed les. En ik heb tijdens de les meer connectie met de muziek en heb toch stiekem nog steeds iets meer ervaring. Hierdoor motiveren we elkaar om nog beter te worden.”

 

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Hun samenwerking beperkt zich niet tot het podium alleen. Eva en Martijn kennen elkaar sinds december 2014 en kochten in 2017 een huis in Delft, waar ze zeer gelukkig samenwonen. “Voordat ik Eva kende, had ik niet zoveel met de sportschool,” bekent Martijn, die vroeger op hoog niveau turnde. Dat beeld veranderde toen hij voor het eerst meeging naar één van Eva’s Pump-lessen. “Het was niet alleen liefde op het eerste gezicht met mij, maar ook met Les Mills,” lacht Eva.

 

Sportcenter Allround heeft een speciaal plekje in hun hart. Eva: “De leden van Allround zijn de leukste leden die we ooit hebben meegemaakt op welke sportschool dan ook. De sfeer is geweldig op de sportschool en dat is echt uniek.” Martijn vult aan:  “In onze lessen voelt het niet als een groep met individuen, maar als een team!”

 

 

SPORTIEF SPROOKJE

In december vorig jaar stonden Eva en Martijn voor het altaar. Het was een sportief sprookjeshuwelijk.  Martijn: “Eva is gestart met sporten in een sportschool waar ze enorm geïnspireerd raakte door de Bodypump instructeur. Het leuke is dat die instructeur nu een van Eva’s beste vriendinnen is die ook bij ons aan de dinertafel zat op onze trouwdag.”

 

En het sprookje duurt voort, want er komt binnenkort een derde sportieveling bij Eva en Martijn wonen. “We krijgen een zoontje! Op dit moment is Eva 20 weken zwanger!” Eva glundert: “We vullen elkaar tijdens het lesgeven aan, net als in de rest van ons leven. Ik vind ons echt een topteam!”

 

Sportcenter Allround wil jullie beiden van harte feliciteren, Eva en Martijn! Op nog heel veel sportieve jaren samen!

2 gedachten over “Meet the trainers: Eva en Martijn”

  1. Toevallig iemand van jullie een trouwring kwijt ?wij zijn op zoek naar iemand dat op 29/01/2021 trouwde een Eva en Martijn .
    Groetjes. Vanuit België

    1. Hi Geoffrey, wat tof dat je via deze weg naar de eigenaars op zoek bent! Maar onze Martijn en Eva hebben beiden hun trouwring nog om 🙂 Hartelijk dank voor je reactie en succes met de speurtocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.