Meet the trainer: Brenda van der Hurk

Meet the trainer: Brenda

Ze is het nieuwe gezicht van de Body Balance op zaterdagochtend, en wordt heel goed ontvangen door onze leden. Tijd om deze topper eens aan de tand te voelen!

1 Vertel eens wat over jezelf?

Hallo sporters, ik ben Brenda. Getrouwd en moeder van twee tienerjongens. Ik ben zzp’er en als coach/trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap in het bedrijfsleven actief. Daarnaast heb ik een eigen praktijk voor lichaamsgerichte coaching in Rijswijk. Ik ben geboren in Delft, in één van de flats die vlak achter Sportcenter Allround staan! Toevallig hè. Ik ben daarna opgegroeid in Zoetermeer en ik woon met mijn gezin in Rijswijk.

 

2 Hoe ben je in het vak terecht gekomen?

Sporten is al mijn hele leven een grote passie, ik ben verslaafd aan bewegen! Tijdens  mijn werk als trainer sta ik ook regelmatig voor de groep dus de stap naar het lesgeven was een aantal jaren snel en makkelijk gezet. Ik begon met Bodypump, daarna ook spinning en Bodybalance. Het lesgeven in de sport doe ik echt voor mijn plezier, naast mijn werk als coach. Ik merk echter dat beide werkzaamheden steeds meer naar elkaar toe groeien. Als lichaamsgericht coach gebruik ik ook bijvoorbeeld yogahoudingen en ook bokstechnieken om mensen te helpen verbinden met het gevoel en het lichaam.

 

3 Wat kunnen deelnemers verwachten in jouw les?

Ik geef alleen Bodybalance bij Sportcenter Allround. In mijn les kan je warmte en gezelligheid ervaren, naast een stevige workout. Ik richt mij met mijn coaching op steeds meer verfijnde tips en aanwijzingen gedurende het kwartaal, zodat iedere deelnemer de les steeds beter beheerst en er steeds meer rendement uithaalt.

 

4 Hoe bevalt het je tot nu toe bij Sportcenter Allround?

 

Ik ben heel blij bij Sportcenter Allround! Ik geniet van de enthousiaste leden en ook van de betrokken medewerkers en management. Ik ben iedere keer weer blij met de goed bezette groep op de zaterdag. Ik vind het gaaf dat de groepslessen zo goed lopen en dat de sfeer hier goed is. Ik voelde mij al snel thuis!

Ik nodig graag iedereen uit een keer mee te doen met mijn les op zaterdag zodat we elkaar kunnen ontmoeten, of wellicht komen we elkaar nog eens tegen tijdens een spinning special!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *