Derde Wijn Yoga weer groot succes

Wijn Yoga trapte vrijdag 23 juli voor de derde keer het zomerseizoen af. De 40 beschikbare plekken op het terras waren binnen een mum van tijd volgeboekt. Lees hier de terugblik op een absolute favoriet evenement onder de yogi’s van Alround!

Wist je dat wijnyoga niet alleen maar erg leuk is maar ook andere voordelen kent? Yoga bevordert namelijk je concentratievermogen waardoor je de smaak van de wijn meer gaat waarderen. Wijn heeft van nature een ontspannende kracht, voeg daar een yogales aan toe en je kunt er na afloop weer helemaal tegenaan. Of dat ook voor de 40 Allrouders geldt, valt nog te betwisten…

Tropische sferen

Het thema van dit jaar was ‘tropical’ en dat was duidelijk te zien in de decoratie en te horen aan de Latijns-Amerikaanse yoga muziek. Ook de gastheren Walter en Patrick en yoga instructeur/wijnspecialist Maaike moesten eraan geloven en waren passend in thema gekleed.

Onder de professionele begeleiding van Maaike, werden er drie verschillende drankjes geproefd gedurende de yogasessie. 

 

Proeverij

Het menu bestond uit een Argentijnse witte wijn in de eerste ronde gevolgd door een Argentijnse rosé in de tweede ronde. De afsluiter was een Braziliaanse cocktail genaamd ‘caipirinha’ die nog even zelf professioneel gestampt moest worden.

Tussen de rondes door werden er verschillende lekkere hapjes uitgedeeld. Deelnemers werden tijdens de yoga regelmatig verleid door te ruiken aan de wijn, maar tot een slokje kwam het niet altijd. Uiteindelijk werd goed bewegen beloond en zijn aan het eind van de avond ook de laatste restjes wijn opgegaan onder het genot van een schaal nacho’s.

Al met al was dit wederom een zeer geslaagde editie, ben jij er de volgende keer bij? Houd de socials in de gaten voor de datum van de volgende Allround wijnyoga!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *