BIG NEWS: Padel, FysioCenter Allround en Fitness Only

-door Marc Bonte

Zoals je door de jaren heen gemerkt hebt, gaat er bij Sportcenter Allround zelden een jaar voorbij zonder veranderingen. In dit artikel vertel ik je meer over drie grote ontwikkelingen waar we met z’n allen erg naar uitkijken.

Fitness Only

Wat tijdens de Corona crisis ontstond als een soort experiment, bleek een schot in de roos te zijn. Door dat we steeds meer verschillende lessen gingen aanbieden en deze studio’s specifieker wilden inrichten, moesten we voor de vrije fitness een andere plaats zoeken.

Zodoende verrees op één van de vier tennisbanen, de eerste versie van het huidige Fitness Only. De ruime opzet voor individuele fitnessers bleek een daverend succes, en al snel breidde het concept uit met nieuwe apparatuur, glazen wanden, digitale trainingsschema’s en ga zo maar door. Het zal je niet ontgaan zijn, maar de glazen wand ligt er momenteel grotendeels uit en we zijn druk bezig de resterende tennisbanen schoon te vegen en stofzuigen.

Er is namelijk een behoorlijke update aanstonds: een vernieuwde, grotere, L-vormige Fitness Only. Even lang als de oude situatie, maar met een extra strook van maar liefs vier tennisbanen breed. Compleet met meer materiaal, waaronder een nieuwe lijn Plate-loaded apparatuur en een grote vrije ruimte met een speedtrack waar je optimaal kunt trainen aan je core, lenigheid, en looptechniek. 

Padel

Dat brengt me bij de volgende ontwikkeling: PADEL. 

De opkomst van deze relatief nieuwe sport is je vast niet ontgaan. Padel is een soort kruisbestuiving tussen tennis, squash en ping pong, dat op een kleinere baan gespeeld wordt met een kleiner racket. Deze jonge sport is dynamischer en ook wat makkelijker te spelen dan het traditionele tennis, weet ik uit eigen ervaring. Het is bovendien een verschrikkelijk leuk spelletje.

In Samenwerking met HELLO Padel hebben we besloten om de overige drie tennisbanen om te bouwen naar padelbanen. Door die kortere banen, komt niet alleen ruimte vrij voor de nieuwe Fitness Only, maar ook voor de derde verrijking van Allround die ik met je kan delen.

Fysiocenter Allround

Sportcenter Allround en TIM Fysiotherapie gaan verder onder de naam Fysiocenter Allround. Met dezelfde kwaliteit, alleen meer mogelijkheden voor afspraken, meer disciplines, nieuwe behandelmethodes en een grote oefenruimte om de volgende stap te maken in testen, meten en revalideren.

De fysiotherapeuten zullen zichtbaarder worden bij Sportcenter Allround en hierdoor zal de drempel om een afspraak te maken nog verder verlaagd worden en dit komt de service richting de leden alleen maar ten goede.

We gaan er van uit dat deze volledige metamorfose aan het eind van de zomer klaar is. Dat belooft dus een mooi einde van een mooi jaar te worden met weer vele nieuwe mogelijkheden. 

Ik kan niet wachten. 

4 gedachten over “BIG NEWS: Padel, FysioCenter Allround en Fitness Only”

  1. Wil van den Broek

    Fantastisch, zoals jullie bezig zijn, ook ben ik heel blij met de fysiotherapeuten en de samenwerking tussen All Round, zeker als je ouder wordt is het een uitkomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *