BACK ON TRACK: Pak je gezonde lifestyle weer op!

Wil je voor de zomervakantie een goede start maken? Probeer je je gezonde leefstijl weer op te pakken en kun je daarbij wel wat hulp en motivatie gebruiken? Doe dan vanaf 11 juni mee aan de 6-weekse ‘Allround Back-on-track motivatie challenge’!

Samen sporten en weer gezonder gaan eten

Sporten, bewegen en gezond eten was de afgelopen periode misschien best lastig.Wij helpen je graag je gezonde leefstijl weer op te pakken met de ‘Allround Back-on-track motivatie challenge!’ Meerdere groepen gingen je voor en leerden op een gezonde manier sporten en voeding te combineren in hun leven.

In dit programma ga je fysiek én digitaal in groepsverband aan de slag met sporten, voeding en mindset. Je maakt een vliegende start voor de zomervakantie begint! 

Begeleiding van onze eigen lifestyle-coach

Onze eigen lifestylecoach Mariska neemt je door het hele traject heen!

We zijn ontzettend enthousiast over deze challenge en trots op het programma. Je krijgt alle informatie én begeleiding die je nodig hebt om je gezonde gewoontes weer op te pakken en ‘back-on-track’ te komen.

Hoe werkt het?

Je gaat iedere week met je groepsgenoten sporten met een vaste trainer. Lukt het je om dit 6 weken te volbrengen en de finish te halen? Dan ontvang je van ons een leuke verrassing! Je wordt onderdeel van een vaste sportgroep, waar je ook mee af kunt spreken na deze 6 weken. Onze ervaring is dat dit super motiverend werkt en je leert meteen leuke mensen kennen!

We doen dit samen en je staat er niet alleen voor! Daarnaast krijg je iedere twee weken toegang tot video’s waarin je alles leert over gezonde voeding en een positieve mindset om je gezonde gewoontes weer op te pakken. Je kunt de video’s kijken waar en wanneer je wilt en zit dus niet aan vaste tijden gebonden.

Je bent onderdeel van een hechte groep, waarin je de begeleiding krijgt die je nodig hebt van Mariska. We hebben drie online ZOOM meetings waar ruimte is voor jouw vragen en het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers. Daarnaast zien we elkaar wekelijks tijdens het sporten. We motiveren elkaar, helpen elkaar en ondersteunen elkaar op alle gebieden, zowel qua voeding als sport.

Wat vonden anderen ervan?

Benieuwd hoe de vorige Allround deelnemers het hebben ervaren?

“Ik heb veel geleerd over gezond eten en afvallen. Het bijzondere aan deze methode is dat je geen honger hebt, sterker nog, in het begin weet je niet waar je al dat eten moet stoppen. En ik ben uiteraard een paar kilo kwijt geraakt.”- Arjan

“Mariska heeft echt heel veel kennis die ze vol enthousiasme overbrengt. Hierdoor wordt een gezonde levensstijl krijgen en houden opeens veel makkelijker! Haar duidelijke lesstof en voorbeelden komen echt binnen.” – Marja

“Het ging voor mij om een gedragsverandering qua eten en leefstijl. Dit is meer dan gelukt dankzij de theorielessen van Mariska. Dat ik ook nog 10 kilo ben afgevallen is mooi meegenomen.” – Joke

Praktische informatie

Start: Vrijdag 11 juni 2021

Sportmomenten:

  • Vrijdagavond 11 juni
  • Vrijdagavond 18 juni
  • Vrijdagavond 25 juni
  • Vrijdagavond 2 juli
  • Vrijdagavond 9 juli
  • Vrijdagavond 16 juli

ZOOM:

  • Maandag 14 juni ZOOM sessie om 20:00h
  • Maandag 28 juni ZOOM sessie om 20:00h
  • Maandag 12 juli ZOOM sessie om 20:00h

Kosten leden € 75,- euro
Niet leden € 149,- euro

Inschrijven en meer informatie:

Wil jij je lifestyle en mindset écht veranderen? Laat hieronder je gegevens achter.

Heb je vragen over het programma of wil je even met ons overleggen of dit bij je past? Neem dan contact op met Mariska op 06-52 39 82 91 of stuur een mailtje naar Jeffrey

Meteen inschrijven? Laat hieronder je gegevens achter. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag verder om fit, strak en gezond te worden!

Schrijf je hier in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *