START 2 TRAIN

De eerste stap naar jouw perfecte training!

In deze 45 minuten durende les, verken je op je eigen tempo de complete mogelijkheden van fitness. In drie onderdelen werk je aan spierkracht, conditie en de complete bewegingsmogelijkheden van je lichaam. Onze gedreven instructeurs leren je op een ontspannen manier de basis van effectief trainen aan, zodat jij het maximale kunt halen uit je tijd in de sportschool.

Laagdrempelig qua instap

Start 2 Train is het ideale vervolg van onze CIRCUIT-trainingen. De les is laagdrempelig qua instap, maar we kunnen garanderen dat iedereen voldoende uitdaging haalt uit de oefeningen. Je kan het namelijk zo bont maken als je zelf wilt. Dus ook de wat gevorderde sporter is van harte welkom!

Enorme boost

Door het juist aanleren van de basis, breng je jouw trainingen naar een hoger niveau. Dus wil jij in een gezellige, maar uiterst motiverende omgeving de volgende stap zetten naar een top functionerend en gezond lichaam? Dan is Start 2 Train echt iets voor jou!

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.