Power Cardio

Werken aan alle spieren

Powercardio is dé Allround training waarbij het vergroten van de algehele performance van het lichaam centraal staat. Een Allround functioneel lichaam is in staat om de zwaarste beproevingen op fysiek gebied te doorstaan. 

In 45 minuten fit

Om meer performance gerichte resultaten te behalen, is deze 45-minuten durende les opgezet volgens specifieke, moderne trainingsmethoden. Het vergroten van de spierkracht, spieruithoudingsvermogen, flexibiliteit, cardio, algehele lichaamscontrole en atletisch vermogen, staan centraal tijdens deze gevorderde training.

De echte kracht van het lichaam

In het nieuwe format komen alle elementen van de klassieke Powercardio terug. Maar door de toegevoegde krachtelementen, zullen ook liefhebbers van de oude Cross-it of Metcon Strength  hun perfecte match vinden in deze krachtige les.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.