HIIT & RUN

Geen zin om binnen in de sportschool trainen? Kom dan lekker naar buiten en doe mee met HIIT & RUN! 

HIIT & RUN

HIIT & RUN is de nieuwe game changer bij Allround. Deze training werd tijdens de corona-tijd gelanceerd, en zo goed ontvangen, dat hij vast op het rooster is komen te staan.  In deze 45-minuten durende training combineer je hardlopen met een Full Body High Intensity Interval Training (HIIT).

Outdoor Full Body-training

In deze 45-minuten durende training combineer je hardlopen met een Full Body High Intensity Interval Training (HIIT).

Het is intens, verrassend en je gaat tot het uiterste. Maar wel op jouw eigen niveau. Het is altijd buiten, dus we houden rekening met de weersomstandigheden, maar we zijn niet bang om de elementen te trotseren .

Het enige dat je nodig hebt is een portie doorzettingsvermogen. Onze trainers slepen je door deze full body workout heen, waarin je elke week weer opnieuw wordt uitgedaagd.

Weer of geen weer

Heb je geen blessures, kan je kleine stukjes hardlopen en ben je niet bang om een beetje aan het werk gezet te worden? Doe dan vooral lekker mee. 

Weer of geen weer: HIIT & RUN gaat door. Wij zetten je graag aan het werk. Een beetje vies en nat worden kan ook geen kwaad toch? En dan na afloop die lekkere warme (of koude) douche… HEERLIJK! 

Deze les is op de volgende tijden:

[table id=38 filter=”hiitandrun” /]

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.