BODY & MIND

Ontspannen en in balans te komen bij Sportcenter Allround

Van een breed aanbod Yoga, Pilates, Body Mechanics en andere Body & Mind lessen tot workshops en een Finse sauna: bij Sportcenter Allround kom je helemaal tot rust en in touch met je lichaam en geest.  Ongeacht je niveau vinden we samen uit wat het beste bij je past. We stemmen het helemaal af op jouw interesses, houden rekening met klachten / blessures en vinden de ontspannende activiteiten die perfect bij jou aansluiten. Niets staat jou in de weg om de beste versie van jezelf te worden.

Ben jij klaar om:

De beste Body & Mind lessen vind je bij Allround!

Bekijk alle lessen

Je lichaam ontgiften en gezonder leven?

Detoxen, je lichaam resetten, en werken aan een blijvend gezonde lifestyle: wij helpen je.

Bij Sportcenter Allround hebben we het hele jaar door speciale programma’s waar je aan mee kunt doen om de fundamenten voor een gezonde lichaam en geest die met elkaar in balans zijn.  

Met de Clean 9 Challenge volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, en gebruik je het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt de fundamenten voor een gezonder leven.

Het Allround Afvallen en Lifestyle traject sluit daar perfect op aan. In groepsverband leer van onze eigen mindset coach Mariska alles over gezonde voeding, mindset, stress/ontspanning, en het blijvend doorbreken van je slechte gewoontes. 

En wat te denken van al die heerlijke special events of cursussen die we bij Allround organiseren, zoals Body & Mind Week, of een meditatiecursus? 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Meet mindset expert Mariska!

Als één van de weinige sportscholen hebben we een in-house mindsetcoach.

  • Alles over het mentale fitness
  • Een gezonder en in balans leven
  • Minder stress en meer zelfvertrouwen
  • Samen werken aan jouw doel
  • Mindset en coaching

Maak een vrijblijvende afspraak 

Artikelen over lifestyle, gezondheid, voeding en meer!

Bekijk ons blog!

Reviews & Garantie

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 89 beoordelingen

We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je niet tevreden bent met wat we je te bieden hebben, kun je binnen 30 dagen je lidmaatschap opzeggen. Je zit dan helemaal nergens aan vast. 

Uitsteken vooral de inzet tijdens de lockdown periode
Goede sportschool en perfecte begeleiding op maat.
Vriendelijk personeel, prima apparaten en trainingen. Relaxed met allerlij volk.
Vandaag bij Allround begonnen. Heerlijk weer sporten.
Geweldige sportschool, met zeer betrokken mensen. 👍
Fijne sportschool. Doen hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken
De sportschool van de regio 🤗
Beste sportschool ever, met de fijnste begeleiders en trainers die er zijn. Ga zo door!
Hartstikke goed ingespeeld op de Covid situatie.
Nu ruim een half jaar lid van deze sportschool. Geloof me, ik ben ook bij andere sportscholen lid geweest, maar hier is het top! Ze kennen je bij naam, zeer gemotiveerde en kundige instructeurs. Kortom, je voelt je welkom. Tijdens Corona wist je al ‘ bij de sportschool hebben ze een oplossing’. En dat was ook zo. Na een paar weken lid te zijn werd ik gebeld of alles naar wens was en of ik verbeterpunten had. Ik had ze niet en heb gezegd ‘lid worden is één van mijn beste beslissingen’. Dat is nog steeds zo.
Sinds een jaar sport ik nu bij Allround.Het is een gezellige sportschool met een persoonlijke touch. De focus ligt op groepslessen en begeleid sporten. Uiteraard kan je ook zelfstandig trainen. Bij de corona crisis is er direct een online sportprogramma beschikbaar. Een echte aanrader om lid bij te worden.
Ontzettende leuke sportschool waar men alles doet om de klanten tevreden te maken! Er hangt een fijne familie sfeer. Het personeel is persoonlijk betrokken, altijd vriendelijk en bereid om te helpen!Zeker tijdens de corona tijd hebben ze alles op alles gezet om iedereen fit en gezond te houden. Van online lessen en lezingen, hulp met voeding tot buiten sporten. Deze kanjers weten elke situatie om te zetten in iets positiefs.Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportschool waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt? Dan kan ik Sportcenter Allround van harte aanbevelen!
Fijne sportschool!!
Veel begeleiding en denken mee, zeker in deze tijd
👍 Geweldig team! Deskundig, vriendelijk en altijd positive medewerkers! Zelfs in deze moeilijke (Corona) tijd blijft de inzet voor ons sporters super! 🔝 🏆
Fijne sportschool, zeer kundige medewerkers met aandacht voor ieder. Veel ruimtes, goede sfeer.
Even op pauze voor de vakantie was geen probleem. Daarna werd fanatiek sporten. De bokslessen zijn er leuk en je kunt op elk niveau instappen.
Fijne ruime sportschool. Persoonlijk en veel lessen met begeleiding.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Heerlijke sportschool met veel diversiteit dus voor ieder wat wils
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Gewoon doen!!
Tennis en fitness en fijne kantine
Goede informatie zonodig.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Sporten bij Allround is veel dan alleen maar sporten! Een relaxte sfeer, goede begeleiding, prettige ruimtes en na afloop een heerlijke smoothie!
Gezellige sportschool met een gevarieerd aanbod van lessen en trainingen
Top accommodatie inspirerende trainers resultaat gericht en 100% tevredenheidgarantie