Veelgestelde vragen tijdens de lockdown

 

Hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur ons dan even een mailtje!

 • Materialen uitlenen: Na grondig overleg hebben we alsnog besloten materialen te gaan uitlenen/verhuren. Het zal gaan om een selectie van onze materialen namelijk spinningfietsen, roeimachines en Bodypump sets. De aanvraag van de materialen wordt in volgorde van aanvraag behandeld en de materialen worden door Sportcenter Allround aan huis bezorgd. We vragen je de overeenkomst goed door te lezen voor het plaatsen van je bestelling.  KLIK HIER! Helaas zijn alle materialen uitgeleend!
 • Contributie: Zoals we je voorheen de mogelijkheid hebben geboden voor compensatie, zullen we dat nu ook weer doen. Voor de periode van 15 december tot en met 19 januari is de compensatie gesloten. Voor het aanvragen van compensatie in de periode 20 januari tot en met 9 februari verwijzen we je naar de e-mail van vrijdag 15 januari.
 • Premium website: Op onze Premium website vind je online trainingstrajecten, online workouts en leuke tips & tricks om je te motiveren de komende weken in beweging te blijven. Als lid van Sportcenter Allround heb je in ieder geval tot met 31 januari gratis toegang tot de Premium website
    • Heb je nog geen account aangemaakt op de website? Maak dan snel een gratis account aan! KLIK HIER!
    • Wil je geen account aanmaken voor de Premium website dan kun je ook de VIMEO app downloaden (KLIK HIER) voor onze online trainingen. Zoek op Sportcenter Allround. In de takenbalk boven klik je op ‘people’. Hier vind je onze trainingsvideo’s.
    • Doe mee met de Allround Lockdown Challenge. Ga naar online coaching, klik op Allround Lockdown Challenge en schrijf je in!

 • Personal training: Binnensporten zit er even niet in. Alternatief is buiten 1 op 1 te trainen met je favoriete trainer. Wil je toch sporten? Vraag dan nu je Personal training aan

 • Fysiotherapie: Sportcenter Allround zal gesloten zijn voor alle vormen van activiteiten m.u.v. de Fysiotherapie.

 • Live lessen: Hier vind je het voorlopige lesrooster voor de komende dagen. Houdt ook de Sportivity app goed in de gaten voor de online Live lessen. Voor het deelnemen aan de live les dien je een reservering te maken via de sportivity app. 15 minuten voor aanvang ontvang je een link per e-mail waarmee je kunt deelnemen aan de gereserveerde les.

 • Reserveren voor een buiten training:
  Optie 1: Wil je zelfstandig trainen buiten, meld je dan aan voor krachttraining via je e-mail link. Je kunt resereven voor een (1) Barbell spot, (2) kettlebell spot, (3) cable station met Fly en Reverse fly en  (4) Cable station met dipmachine en pullup machine.

  Optie 2: Allround Fitness Circuit
  Een circuit les waarbij we gebruik maken van stoere materialen! Op het parkeerterrein werk je tien fitness stations af met een totale duur van 30 minuten. De training wordt begeleid door één van onze instructeurs en is te reserveren via de Sportivity app. Wil je meer weten over de training,

  Optie 3: Doe mee met de Allround fitness les onder begeleiding van een instructeur. In tweetallen krijg je opdrachten en train je in totaal 45 minuten. Aanmelden kan via de Sportivity App. 

 • Jeugd lessen: Ook de judo en Crossboxing Kids & Teens zullen niet doorgaan tot en met 19 januari. 
 • Overige vragen: Hebben we je vraag nog niet kunnen beantwoorden? Vul het onderstaande formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Scroll naar top