Boksen in regio Westland

Wil je graag boksen in de omgeving van Westland? Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn staan fanatieke en gepassioneerde instructeurs klaar die je laten zweten tijdens uitdagende bokstrainingen. Aan boksen zitten op mentaal en fysiek vlak zóveel voordelen, dat de sport eigenlijk niet weg te denken is uit je sportschema. Wacht dus niet langer en start jouw weg naar de fitste versie van jezelf!

Kom het gratis ervaren!
Ja, ik wil het gratis uitproberen!

Kom boksen bij onze sportschool in regio Westland en ervaar de vele voordelen

Boksen is één van de vele sportlessen die je kunt volgen in onze gym nabij Delft en Westland. Het is een sport die de laatste jaren steeds populairder werd en dat is niet zo vreemd. Door regelmatig een potje fanatiek te boksen kweek je namelijk een goede conditie én sterke buikspieren. Tevens helpt het je met afvallen, omdat je door de intensieve work-out veel calorieën verliest. Een goede bokspartij werkt daarnaast stressverlagend. Het is dé perfecte training om je helemaal te laten gaan. En tot slot is boksen in onze sportschool vlak bij Delft en Westland ook gewoon heel erg leuk!

Schrijf je in bij één van de beste sportscholen van het land

Sportcenter Allround is een professionele, gezellige sportschool met een mooie, schone fitnessruimte, de mogelijkheid tot personal training en een aanbod van ruim 150 groepslessen. Wil jij trainen bij de op één na beste sportschool van Nederland? Wacht niet langer en schrijf je in! Voor meer informatie ben je welkom om te bellen naar 015 – 2578924 of een e-mail te sturen naar info@sportcenterallround.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Scroll naar top