Nieuws

 • Allround Obstacle run

  Op zaterdag 1 juni organiseren we de Allround Obstacle run met een uitdagend pacours

  Lees meer
 • Train een ijzersterke mindset in de sportschool, thuis en op je werk

  Nieuwe ontwikkelingen!

  Lees meer
Meer nieuws

'Here comes the Sun'

Welkom op deze informatiepagina over ons zonnepanelen project.

In 2009 is het gebouw van Sportcenter Allround volgens de meest duurzame maatstaven van die tijd gebouwd. Dat betekent dat we gebruik maken van warmtepompen, LED-verlichting en geïsoleerde wanden. Inmiddels zijn we negen jaar verder, uitgegroeid naar een club van ruim 2300 leden en zien wij de noodzaak een steentje bij te dragen aan een duurzamere planeet. Daarom vinden wij het de hoogste tijd voor een volgende stap op het gebied van verduurzaming van Sportcenter Allround.

Omdat we steeds zonnigere seizoenen kennen en het dak van de tennishal over een fantastisch oppervlak beschikt, zien wij de kans om zonnepanelen te plaatsen op het dak van de tennishal om zo energie op te wekken. De energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak, zal gebruikt worden ter vervanging van de reguliere energie die op dit moment wordt gebruikt. De berekeningen laten zien dat er 700 panelen geïnstalleerd kunnen worden waarmee we 200.000 kWh per jaar kunnen opwekken. Het energieverbruik van Sportcenter Allround ligt rond de 165.000 kWh per jaar. Daarmee blijft er ongeveer 35.000 kWh per jaar over dat gebruikt zal worden voor bijvoorbeeld het opladen van elektrische auto’s door middel van laadpalen.  

Om deze verduurzaming financieel mogelijk te maken, hebben we in het najaar van 2017 een SDE subsidie hiervoor aangevraagd en deze hebben we gekregen. Echter is deze subsidie niet toereikend genoeg om dit project uit te voeren en is er nog een investering van ongeveer €240.000,- nodig. Als direct betrokkene van Sportcenter Allround, willen we je de kans geven deel te nemen aan de investering om de zonnepanelen op het dak te realiseren. Je kunt al investeren vanaf €500,-. 
In onze Prospectus Obligatielening staat alle informatie over het participeren in ons zonnepanelen project.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen, download dan hier het inschrijfformulier en mail het ingevulde fomulier naar marc@sportcenterallround.nl.

Sportieve groet,
Team Sportcenter Allround

 

Nieuws

 • Allround Obstacle run

  Op zaterdag 1 juni organiseren we de Allround Obstacle run met een uitdagend pacours

  Lees meer
 • Train een ijzersterke mindset in de sportschool, thuis en op je werk

  Nieuwe ontwikkelingen!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • SLIMdiet

  het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.