STOPTOBER

Stoppen met stressen?

Wij staan voor je klaar!

Investeer in jezelf en je gezondheid. Verbeter je levensstijl met  Sportcenter Allround

Bij Sportcenter Allround hebben we een breed aanbod om te ontstressen! Klik op de foto om meer te zien!

Ben jij klaar om te stoppen?

Stress, wie heeft er tegenwoordig geen last van? Kortdurende stress kan ons lichaam prima hebben, maar als het lang duurt dan put het ons lichaam en geest uit. Het gevolg is een risico op een burnout.

Sporten helpt tegen stress

Je kent het vast wel: die diepe zucht als je eindelijk thuis op de bank neerploft voor de televisie. Je hebt weinig energie, maar toch weet je het voor elkaar te krijgen om nog steeds over je werk na te denken. Tegelijkertijd ben je de oppas voor je kinderen aan het regelen, en bedenk je wat je op tafel moet zetten. Je hebt nog een paar uur de tijd, maar het voelt alsof je nooit meer van die bank af kunt komen. Je hoofd loopt over en je maakt jezelf helemaal gek.

Het klinkt misschien tegenstrijdig, want door meer te gaan sporten krijg je het toch drukker? De praktijk is anders! Lees door en ontdek waarom sporten je juist gaat helpen om jouw stresslevels onder controle te krijgen! 

Verminder stress door te sporten!

Breng je hormoonhuishouding in balans

Als je het voor een lange tijd druk hebt, verhoogt de hoeveelheid cortisol (stress hormoon) in jouw bloed. Je korte termijn geheugen en concentratie gaan achteruit en je kunt zelfs last krijgen van depressie en angststoornissen. Door te sporten maak je happy hormonen aan, bijvoorbeeld endorfine.

Sporten maakt je hoofd leeg

Eén van de grootste oorzaken van stress is dat we teveel aan ons hoofd hebben. Als je aan het sporten bent en helemaal opgaat in de les en muziek, denk je even nergens meer aan. De chaos stopt en je komt weer in ‘het hier en nu’. Zo nu en dan je gedachten ‘uit’ zetten is belangrijk om je stress levels op een gezond niveau te houden.

Even geen mobiel, tv, en (social) media meer

Hoeveel tijd breng jij per dag door achter een tv-scherm of je mobiel? Onze hersenen maken dopamine (kortdurig plezier hormoon) aan als we tv kijken of of over social media scrollen.

De keerzijde is dat je hersenen door al die prikkels weer nieuwe informatie moeten verwerken. Ook wordt de aanmaak van cortisol bevordert en ondertussen stijgt je stresslevel terwijl jij nietsvermoedend op de bank ligt…

Vervang stress met trots

Niet alleen de prestatie tijdens het sporten, maar alleen al je keuze óm te gaan sporten is iets waar je heel erg trots op mag zijn! Het is makkelijk om jezelf voor de kop te slaan als iets niet goed gaat, maar kun jij jezelf een terecht compliment geven? Wij kunnen dat wel!

Kies voor jezelf en je gezondheid

Door te bewegen, verbeter je simpelweg de gezondheid van je lichaam. Je wordt sterker, weerbaarder en fitter.

Jij verdient het om je goed te voelen. Hier kan Sportcenter Allround je gegarandeerd bij helpen. We staan voor je klaar.

Probeer ons gratis uit

Fitness die écht bij je past

Fitness op maat met de beste begeleiding: dat vind je bij Sportcenter Allround. Wij helpen je om de boel weer op de rit te krijgen.

We bepalen samen je startniveau en vinden de begeleiding die het beste bij je past. We stemmen het helemaal af op jouw interesses, houden rekening met klachten / blessures en vinden de manier van coaching die perfect bij jou aansluit. 

Niets staat jou in de weg om de beste versie van jezelf te worden.

stop met stressen

Reviews & Garantie

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 118 beoordelingen

We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je niet tevreden bent met wat we je te bieden hebben, kun je binnen 30 dagen je lidmaatschap opzeggen. Je zit dan helemaal nergens aan vast. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Top club! Van alle gemakken en faciliteiten voorzien, fijne sfeer qua trainers en sportcollega’s en goede lessen! Heerlijke sauna en zelfs tegenwoordig een ijsbad!
Meer dan alleen een sportschool. Met veel individuele trainingsapparatuur maar ook veel groepslessen en evenementen buiten. Community met ook sociale activiteiten ( inschrijving).
De beste sportschool in de buurt! Veel mogelijkheden en veel groepslessen. Bovendien heel gezellig! Sinds een jaar ook padel, ook erg leuk!
Allround Sportcenter is een warm bad. Intake is gezellig en professioneel met empathie! Eerste indruk is schoon, mooi en veilige omgeving om te sporten.Plus.....gratis parkeren!Complimenten!
Fijne sportschool. Deden hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken.
Fantastische sportschool.Leuke lessen met goede ervaren begeleiding er wordt tijdens de lessen goed gekeken naar je houding en of je de workout goed doet.Top????
Super geregeld FIP Rise toernooi. Alex en Camil hebben het onder controle.
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Leuke lessen. Veel mogelijkheden, alleen jammer dat ze maar beperkte hardloopbanden hebben in vergelijking met andere conditie en kracht apparatuur.
Hele fijne sportschool.Veel verschillende lessen met goede begeleiding.Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.Aanrader!
Hele fijne les.Ze hebben tijdens de lock down heel hard gewerkt.
Hele fijne sportschool.Veel verschillende lessen met goede begeleiding.Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.Aanrader!
Hele fijne les.
Uitsteken vooral de inzet tijdens de lockdown periode
Goede sportschool en perfecte begeleiding op maat.
Vriendelijk personeel, prima apparaten en trainingen. Relaxed met allerlij volk.
Vandaag bij Allround begonnen. Heerlijk weer sporten.
Geweldige sportschool, met zeer betrokken mensen. ?
Fijne sportschool. Doen hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken
De sportschool van de regio ?
Beste sportschool ever, met de fijnste begeleiders en trainers die er zijn. Ga zo door!
Hartstikke goed ingespeeld op de Covid situatie.
Nu ruim een half jaar lid van deze sportschool. Geloof me, ik ben ook bij andere sportscholen lid geweest, maar hier is het top! Ze kennen je bij naam, zeer gemotiveerde en kundige instructeurs. Kortom, je voelt je welkom. Tijdens Corona wist je al ‘ bij de sportschool hebben ze een oplossing’. En dat was ook zo. Na een paar weken lid te zijn werd ik gebeld of alles naar wens was en of ik verbeterpunten had. Ik had ze niet en heb gezegd ‘lid worden is één van mijn beste beslissingen’. Dat is nog steeds zo.
Sinds een jaar sport ik nu bij Allround.Het is een gezellige sportschool met een persoonlijke touch. De focus ligt op groepslessen en begeleid sporten. Uiteraard kan je ook zelfstandig trainen. Bij de corona crisis is er direct een online sportprogramma beschikbaar. Een echte aanrader om lid bij te worden.
Ontzettende leuke sportschool waar men alles doet om de klanten tevreden te maken! Er hangt een fijne familie sfeer. Het personeel is persoonlijk betrokken, altijd vriendelijk en bereid om te helpen!Zeker tijdens de corona tijd hebben ze alles op alles gezet om iedereen fit en gezond te houden. Van online lessen en lezingen, hulp met voeding tot buiten sporten. Deze kanjers weten elke situatie om te zetten in iets positiefs.Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportschool waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt? Dan kan ik Sportcenter Allround van harte aanbevelen!
Fijne sportschool!!
Veel begeleiding en denken mee, zeker in deze tijd
? Geweldig team! Deskundig, vriendelijk en altijd positive medewerkers! Zelfs in deze moeilijke (Corona) tijd blijft de inzet voor ons sporters super! ? ?
Fijne sportschool, zeer kundige medewerkers met aandacht voor ieder. Veel ruimtes, goede sfeer.
Even op pauze voor de vakantie was geen probleem. Daarna werd fanatiek sporten. De bokslessen zijn er leuk en je kunt op elk niveau instappen.
Fijne ruime sportschool. Persoonlijk en veel lessen met begeleiding.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Heerlijke sportschool met veel diversiteit dus voor ieder wat wils
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Gewoon doen!!
Tennis en fitness en fijne kantine
Goede informatie zonodig.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Sporten bij Allround is veel dan alleen maar sporten! Een relaxte sfeer, goede begeleiding, prettige ruimtes en na afloop een heerlijke smoothie!
Gezellige sportschool met een gevarieerd aanbod van lessen en trainingen
Top accommodatie inspirerende trainers resultaat gericht en 100% tevredenheidgarantie