STOPTOBER

Stoppen met snoepen?

Wij staan voor je klaar!

Investeer in jezelf en je gezondheid. Verbeter je levensstijl met  Sportcenter Allround

Ben jij klaar om te stoppen?

Snoepen: we weten dat we de fout in gaan, dus waarom is stoppen dan zo vreselijk moeilijk?

Waar ligt toch die verleiding dat we er elke keer weer intrappen? In de supermarkt of bij de benzinepomp laten we ons verleiden door de uitgestalde lekkernijen vlak voor de kassa. Hoe zeg je nee?

Bij Sportcenter Allround kunnen we je helpen om van je slechte gewoontes af te komen, en die in te ruilen voor een gezond alternatief. Wist je dat je met twee keer per week bewegen je gezondheid al een flinke boost kan geven? Je zit lekkerder in je vel, je conditie verbetert, en die vakantiekilo’s smelten weg.

Nog meer winsten:
-Je hebt meer energie. 
-Je kunt makkelijker afvallen. 
-Je verkleint je risico op diabetes type 2. 
-Je hebt minder last van je buik. 
-Je slaapt beter.

Wil jij voor een gezondere leefstijl gaan, stoppen met snoepen en direct aan de slag met sporten? Meld je dan nu aan voor de gratis proefweek. Lees verder voor onze tips!

 

Hoe stop je met snoepen?

Doe bewust boodschappen en laat je niet verleiden

Maak een lijstje met boodschappen die je echt nodig hebt, en werk dat af. Misschien is online shoppen iets voor jou? Thuis achter de computer ben je net even wat bewuster dan in de supermarkt en wat je niet in huis hebt kun je ook niet opeten.

Kies een gezond(-er) alternarief

Kijk eens naar een wat kwalitatief betere (online) boodschappen aanbieder. Misschien iets duurder, maar zo veel meer kwaliteit en smaak. Gezond eten wordt zo een traktatie. Of kies eens voor pure cholade ipv melkchocola.

Beloon jezelf als het goed gaat

En dan natuurlijk niet met een chocoladereep, maar met een leuk cadeautje voor jezelf. Het is niet niks wat je presteert, daar mag je best trots op zijn!

Beweeg meer

Behalve dat je calorieën verbrandt, werkt bewegen enorm stimulerend op je hersenen. Er komen allerlei 'happy' stofjes vrij waardoor je je goed voelt, en je hongergevoel verandert.

Kies voor jezelf en je gezondheid

Hier kan Sportcenter Allround je gegarandeerd bij helpen. We staan voor je klaar.

Probeer ons gratis uit

Fitness die écht bij je past

Fitness op maat met de beste begeleiding: dat vind je bij Sportcenter Allround. Wij helpen je om de boel weer op de rit te krijgen.

We bepalen samen je startniveau en vinden de begeleiding die het beste bij je past. We stemmen het helemaal af op jouw interesses, houden rekening met klachten / blessures en vinden de manier van coaching die perfect bij jou aansluit. 

Niets staat jou in de weg om de beste versie van jezelf te worden.

stop met snoepen

Reviews & Garantie

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 91 beoordelingen

We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je niet tevreden bent met wat we je te bieden hebben, kun je binnen 30 dagen je lidmaatschap opzeggen. Je zit dan helemaal nergens aan vast. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Hele fijne les.
Uitsteken vooral de inzet tijdens de lockdown periode
Goede sportschool en perfecte begeleiding op maat.
Vriendelijk personeel, prima apparaten en trainingen. Relaxed met allerlij volk.
Vandaag bij Allround begonnen. Heerlijk weer sporten.
Geweldige sportschool, met zeer betrokken mensen. 👍
Fijne sportschool. Doen hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken
De sportschool van de regio 🤗
Beste sportschool ever, met de fijnste begeleiders en trainers die er zijn. Ga zo door!
Hartstikke goed ingespeeld op de Covid situatie.
Nu ruim een half jaar lid van deze sportschool. Geloof me, ik ben ook bij andere sportscholen lid geweest, maar hier is het top! Ze kennen je bij naam, zeer gemotiveerde en kundige instructeurs. Kortom, je voelt je welkom. Tijdens Corona wist je al ‘ bij de sportschool hebben ze een oplossing’. En dat was ook zo. Na een paar weken lid te zijn werd ik gebeld of alles naar wens was en of ik verbeterpunten had. Ik had ze niet en heb gezegd ‘lid worden is één van mijn beste beslissingen’. Dat is nog steeds zo.
Sinds een jaar sport ik nu bij Allround.Het is een gezellige sportschool met een persoonlijke touch. De focus ligt op groepslessen en begeleid sporten. Uiteraard kan je ook zelfstandig trainen. Bij de corona crisis is er direct een online sportprogramma beschikbaar. Een echte aanrader om lid bij te worden.
Ontzettende leuke sportschool waar men alles doet om de klanten tevreden te maken! Er hangt een fijne familie sfeer. Het personeel is persoonlijk betrokken, altijd vriendelijk en bereid om te helpen!Zeker tijdens de corona tijd hebben ze alles op alles gezet om iedereen fit en gezond te houden. Van online lessen en lezingen, hulp met voeding tot buiten sporten. Deze kanjers weten elke situatie om te zetten in iets positiefs.Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportschool waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt? Dan kan ik Sportcenter Allround van harte aanbevelen!
Fijne sportschool!!
Veel begeleiding en denken mee, zeker in deze tijd
👍 Geweldig team! Deskundig, vriendelijk en altijd positive medewerkers! Zelfs in deze moeilijke (Corona) tijd blijft de inzet voor ons sporters super! 🔝 🏆
Fijne sportschool, zeer kundige medewerkers met aandacht voor ieder. Veel ruimtes, goede sfeer.
Even op pauze voor de vakantie was geen probleem. Daarna werd fanatiek sporten. De bokslessen zijn er leuk en je kunt op elk niveau instappen.
Fijne ruime sportschool. Persoonlijk en veel lessen met begeleiding.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Heerlijke sportschool met veel diversiteit dus voor ieder wat wils
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Gewoon doen!!
Tennis en fitness en fijne kantine
Goede informatie zonodig.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Sporten bij Allround is veel dan alleen maar sporten! Een relaxte sfeer, goede begeleiding, prettige ruimtes en na afloop een heerlijke smoothie!
Gezellige sportschool met een gevarieerd aanbod van lessen en trainingen
Top accommodatie inspirerende trainers resultaat gericht en 100% tevredenheidgarantie