Les Mills: CXWorX

Les Mills CXWorX

CxWorX is een Core training van 30 minuten op muziek. De training bevat alle elementen die nodig zijn om een sterkere core te kweken.

Een sterke core

Een sterke core (de naam zegt het al:) staat aan de basis van een sterk, goed functionerend lichaam. Tijdens CxWorX worden de buikspieren, maar ook de billen, benen en onderrug maximaal uitgedaagd. Behalve je eigen lichaamsgewicht, gebruik je tijdens de les weerstandsbanden en losse gewichten.

Best mogelijke techniek

Onze goed opgeleide instructeurs zorgen ervoor dat jij de moves uitvoert met de best mogelijke techniek. Zo heb je in een half uurtje tijd één van de meest effectieve core trainingen gehad!

Wees niet bang

Deze training van Les Mills is zo ontwikkeld, dat iedereen mee kan doen. Er zijn voor elke oefening verschillende opties beschikbaar, dus wees niet bang om eens een kijkje te komen nemen!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
ZaterdagCX Worx10:4511:15Studio Allround
DonderdagCX Worx19:0019:30Studio Allround
DinsdagCX Worx18:1518:45Body & mind

Gratis weekpas

Fit zijn en mentaal ontspannen leven, is iets dat ook voor jou is weggelegd. Ons gedreven team kan jou daarmee helpen. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top