Broga

Lekker bewegen

Yoga te zweverig? Daar brengt Broga verandering in! Power, energie, spierversterking en mobiliteit staan centraal in deze stoere training. Broga vindt zijn wortels in de yoga, maar is erop gericht om de oude kunst een nieuw, krachtig en dynamisch leven in te blazen. De voordelen van Yoga, zeker in combinatie met kracht- en duursport, zijn namelijk zeer groot. Het is niet voor niets dat professionele atleten massaal op de yoga mat te vinden zijn.

Flexibiliteit is nodig om al de andere skills van het lichaam optimaal tot hun recht te laten komen. Core versteviging, spieropbouw en -controle, functionele movement en cardio, zijn allemaal elementen die bij Broga centraal staan. Op deze manier heb je Yoga nog nooit ervaren!

 

Wat kun je verwachten

Verwacht niet: jezelf minutenlang je in allerlei moeilijke knopen te hoeven vouwen.

Verwacht wel: Met compleet andere ogen naar Yoga te gaan kijken en bezweet, vol energie, krachtig en trots Studio Dynamic uit te lopen.

 

Broga maakt yoga toegankelijk

Broga werd in de USA ontwikkeld om yoga toegankelijk te maken voor mannen, maar al snel bleek dat iedereen baat had bij deze uiterst functionele, maar laagdrempelige training.

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
MaandagBroga20:4521:30Studio Allround
WoensdagBroga07:3008:15Studio Allround
WoensdagBroga19:4520:30Studio Allround
VrijdagBroga07:3008:15Studio Allround

Gratis weekpas

Bij Sportcenter Allround sta je er nooit alleen voor. Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top