Nieuws

 • Nieuw groepslesrooster

  Vanaf maandag 1 april

  Lees meer
 • Wandel-event: You'll never walk alone

  Wandel op 14 april mee voor het goede doel!

  Lees meer
Meer nieuws

Wandel-event: You'll never walk alone

Wandel op zondag 14 april mee met het 'You ‘ll never walk alone wandel event'! Een wandeling van 11 km door het mooie Midden-Delfland. Inschrijfkosten € 5,00 of meer, dit komt allemaal ten goede aan de goede doelen van Team Westland. Neem een kijkje op hun website en zie en ervaar wat voor schitterend werk zij geheel kostenloos doen.

Waarom meewandelen?

Iedereen heeft wel een ervaring met iemand die onderhevig is of was aan die vervelende ziekte kanker. Laten wij hier samen als een wandellint op een sportieve manier met elkaar bij stilstaan.
Dit is ook wat ik zelf ga ervaren, door op 19 juni de Col de Tourmalet op te lopen. Een week zijn wij daar samen met 300 deelnemers die fietsen, hardlopen of wandelen. Wij staan allemaal stil, of worden stil gezet bij dierbaren die nu onderhevig of overleden zijn aan deze ziekte.
Het zou schitterend zijn als wij tijdens deze 11 km ‘you’ll never walk alone wandel-event’ dit gevoel samen mogen meedragen en delen!

Als u zo dit verslag leest kan er maar één gedachte bovenkomen en dat is ‘you’ll never walk alone’. Wij die samen iets doen voor de mensen die het echt nodig hebben om verder te komen of om een laatste wens in vervulling te zien gaan.
Ik voel mij vereerd dit wandel-event te mogen organiseren en, mede door jullie deelname aan dit wandel-event, als een van de 300 bevoorrechte mensen op 19 juni de Col de Tourmalet op te mogen lopen.

De start van de wandeling is tussen 10 uur en 10.30 uur bij Sportcenter Allround. Aan het begin van de wandeling krijgt u een appel aangeboden door Klein Westland, de groenteboer van Den Hoorn. Ongeveer op de helft van deze wandeling is een rustpauze bij Paviljoen ‘t Middelpunt in Schipluiden, van hen krijgt iedere deelnemer een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Hierna gaat de wandeling weer terug en verder door het mooie Midden Delfland naar Sportcenter Allround. 

Als u dit leest twijfel niet, dit is voor iedereen haalbaar en goed te doen, een paar uur wandelen in de natuur en u krijgt er zoveel voor terug en ik weet zelf als geen ander : You ‘ll Never Walk Alone EN DAT IS GEWOON ZO .

Tot ziens op zondag 14 april!
Jan Alsemgeest

Inschrijven:

 • Hierbij geef ik toestemming aan Sportcenter Allround om mijn donatiebedrag à .... (maak hieronder een keuze) éénmalig af te schrijven van het ingevulde bankrekeningnummer t.b.v. Jan Alsemgeest/Team Westland
 • * velden zijn verplicht.


 

Nieuws

 • Nieuw groepslesrooster

  Vanaf maandag 1 april

  Lees meer
 • Wandel-event: You'll never walk alone

  Wandel op 14 april mee voor het goede doel!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • SLIMdiet

  het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.