Nieuws

 • Nieuw op het rooster: Broga, Power Row en BodyJam

  Ons groepslesaanbod blijft zich uitbreiden! Vanaf 8 januari staan er&nbs...

  Lees meer
 • We breiden ons groepslesrooster weer verder uit!

  Vanaf dinsdag 2 januari staan de volgende lessen extra op het lesrooster...

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuw op het rooster: Broga, Power Row en BodyJam

Ons groepslesaanbod blijft zich uitbreiden! Vanaf 8 januari staan er 3 nieuwe lessen op ons lesrooster: BROGA, POWER ROW en BODYJAM. 

Wat is BROGA?

Yoga te zweverig? Daar brengt Broga verandering in! 

Power, energie, spierversterking en mobiliteit staan centraal in deze stoere training. Broga vindt zijn wortels in de yoga, maar is erop gericht om de oude kunst een nieuw, krachtig en dynamisch leven in te blazen. De voordelen van Yoga, zeker in combinatie met kracht- en duursport, zijn namelijk zeer groot. Het is niet voor niets dat professionele atleten massaal op de yoga mat te vinden zijn.

Flexibiliteit is nodig om al de andere skills van het lichaam optimaal tot hun recht te laten komen. Core versteviging, spieropbouw en -controle, functionele movement en cardio, zijn allemaal elementen die bij Broga centraal staan. Op deze manier heb je Yoga nog nooit ervaren!

Verwacht niet: jezelf minutenlang je in allerlei moeilijke knopen te hoeven vouwen. 

Verwacht wel: Met compleet andere ogen naar Yoga te gaan kijken en bezweet, vol energie, krachtig en trots Studio Dynamic uit te lopen. 

Broga werd in de USA ontwikkeld om yoga toegankelijk te maken voor mannen, maar al snel bleek dat iedereen baat had bij deze uiterst functionele, maar laagdrempelige training. 

Wat is POWER ROW?

Zin om even HELEMAAL KAPOT TE GAAN? Kom dan naar de gloednieuwe les: Power Row. 

Marc en Deevid ontwierpen de afgelopen maanden deze loodzware training, die roeien combineert met snoeiharde Kettlebell training. Op 6 januari is het zover: Lets ROW!

Van de conditie en van de kracht wordt gelijktijdig het MAXIMALE gevraagd. Tijdens Power Row werk je met een partner en wissel je in drie fases de roeimachine af met functionele Strength en conditioning training. 

Het is geen training voor watjes. Qua intensiteit zit Power Row op hetzelfde niveau als de Grit en Crossfit lessen. Maar het is ook geen training waar je bang voor hoeft te zijn. De les is zo ontworpen dat ieder niveau mee kan doen. We gaan nog niet teveel verklappen over de inhoud, maar verwacht een total body workout, een torenhoge hartslag en een ongeëvenaard energieverbruik. Waag de stap naar jouw next level en wees overtuigd van je kracht. Jij kan dit. Daar geloven we bij Sportcenter Allround in. 

Let's ROW! 

Wat is BODYJAM?

BODYJAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

Check it out! 

BodyJam is een Try Out tot 1 april om te kijken of er voldoende animo is. Met het abonnement van Sportcenter Allround kun je hier kosteloos aan deelnemen. Niet leden betalen voor 12 weken € 59,95 waarmee ze 1x per week kunnen deelnemen aan de BodyJam!

Klik hier om op het groepslesrooster vanaf 8 januari te bekijken wanneer je één van deze lessen kunt doen.

Nieuws

 • Nieuw op het rooster: Broga, Power Row en BodyJam

  Ons groepslesaanbod blijft zich uitbreiden! Vanaf 8 januari staan er&nbs...

  Lees meer
 • We breiden ons groepslesrooster weer verder uit!

  Vanaf dinsdag 2 januari staan de volgende lessen extra op het lesrooster...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer