De favorite training van Rohald!

Rohald Verwaal (46) trainde een tijdje terug altijd in zijn eentje. Plichtsgetrouw werkte hij zijn vaste rondje oefeningen af. Saai. De motivatie zakte steeds verder weg en het werd steeds moeilijker om naar de sportschool te komen. Dat veranderde toen Patrick hem een keertje uitnodigde  om aan Circuit mee te doen.

Circuit training is zijn favoriet.

“Toen ik alleen trainde, was ik constant op zoek naar variatie, maar het was moeilijk om die te vinden. Ik was echt klaar voor afwisseling. Op aanraden van Patrick ben ik vorig jaar een aantal lesjes gaan proberen.

De eerste Circuit les.

Mijn eerste les Circuit deed ik in september en sindsdien probeer ik drie keer in de week te trainen. Het leuke van de lessen is dat je individueel bezig bent met de oefening, maar dit tegelijkertijd in groepsverband uitvoert. Je leert veel mensen kennen, en de trainers geven verschillende opties om de oefening uitdagender te maken. Een circuit training is intensiever dan alleen sporten, en dat in een kortere tijd.

Nu veel gemotiveerder

Ik ben veel  meer gemotiveerd om te komen sporten. Als ik circuit niet had ontdekt, was ik waarschijnlijk niet meer zo vaak gaan sporten en misschien zelfs gestopt. Ik kan de les echt aan iedereen aanbevelen, jong en oud. Er is veel afwisseling: iedere vier weken een nieuwe training. Ook dagen de trainers je uit om een oefening zwaarder te maken, dus uitdaging genoeg!”

Benieuwd naar de lesinhoud? Klik hier voor meer informatie.

Laat je eens adviseren

Ben jij net als Rohald op zoek naar wat meer variatie in je training? Of vind je het moeilijk om de motivatie te vinden om naar de sportschool te komen? Praat dan eens met een van onze trainers! We zullen er alles aan doen om jou weer op de goede weg te helpen!

 

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.