Nieuws

 • Allround Obstacle run

  Op zaterdag 1 juni organiseren we de Allround Obstacle run met een uitdagend pacours

  Lees meer
 • Train een ijzersterke mindset in de sportschool, thuis en op je werk

  Nieuwe ontwikkelingen!

  Lees meer
Meer nieuws

Op zoek naar fysio, sauna of schoonheidssalon?

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie? Dit kan online via www.timfysiotherapie.nl of je kan bellen naar: 085 040 60 38.

Ieder lid van Sportcenter Allround kan een afspraak maken voor een gratis intake. Mail hiervoor je gegevens (naam +telefoonnummer) naar: pedro@timfysiotherapie.nl.

Gratis inloopspreekuur

Een drukke agenda? Geen tijd om naar de fysiotherapeut te gaan? Niet zeker weten of de klacht verholpen kan worden door middel van fysiotherapie? Ook TIM Fysiotherapie heeft hiervoor een extra service: het gratis inloopspreekuur. Blijf niet rondlopen met lichamelijke klachten maar loop even binnen bij de fysiotherapeut.

Iedere maandag van 17.00 - 18.00 uur kunnen leden en ook niet-leden van Sportcenter terecht voor vragen en advies. Het consult duurt maximaal 10 minuten. Een afspraak maken is niet nodig. Mocht na onderzoek blijken dat je fysiotherapie nodig hebt, dan kun je meestal binnen 24 uur bij ons terecht. Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts.
 

Sauna

In een aparte saunaruimte kun je terecht in de traditionele Finse sauna. Eén of twee rondjes sauna is heerlijk ontspannend en een weldaad voor je spieren. Van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 22.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur kunnen leden van Sportcenter Allround gratis gebruik maken van de sauna.

In de sauna is badkleding en het gebruik van een handdoek verplicht.

Schoonheidssalon

Bij schoonheidsspecialiste Anja Kleyweg van Allround Beauty staan huidverzorging en huidverbetering voorop. Een goed beschermde en verzorgde huid vormt tenslotte de basis voor een stralend uiterlijk. Bij de behandelingen maakt Anja gebruik van producten van het topmerk Dermalogica.
                                                                            
Allround Beauty is gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen, maar ook voor massages bent u er aan het juiste adres. Bekijk de website voor meer info!

Nieuws

 • Allround Obstacle run

  Op zaterdag 1 juni organiseren we de Allround Obstacle run met een uitdagend pacours

  Lees meer
 • Train een ijzersterke mindset in de sportschool, thuis en op je werk

  Nieuwe ontwikkelingen!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • SLIMdiet

  het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.